ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Нека да дадем надежда на Веселина

Веселина Грахльова, на 31г. от Сапарева баня се нуждае от вашата помощ. Тя е едно прекрасно младо момиче, което се ражда с тежката диагноза ДЦП (детска церебрална парализа). Това е диагноза, която предопределя целия й живот. Както нейния, така и на цялото й семейство, чието съществувание е фокусирано само върху борбата им за оцеляване. Над 17 операции, години рехабилитация, множество консултации в България и чужбина, всичко това е направено от семейството й, за да може и Веселина да се чувства като връстниците си и да има пълноценно съществуване.
Непоносимите силни болки в мускулите и ставите през последните месеци, карат близките й отново да търсят алтернативно лечение в Турция, където специалистите дават добри шансове да облекчат състоянието й. Изготвена е специална програма, включваща революционен уред робот- локомат, рехабилитация, физиотерапия, стая за ходене в безтегловност и други.
Необходимата сума за лечението е 13 000 евро за процедурите в клиниката и около 2 000 евро за разноски по 1-месечния престой в Турция. Сумата е непосилна за близките й и за това те се обръщат към хората с добри сърца: „Станете част от нашата кампания, защото само заедно можем да променим живота на Веселина и тя да бъде човек като всички нас, да може да ходи и да се радва на нормално ежедневие като всички свои връстници“.
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS VESELINA на номер 17 777 ( за абонати на Telenor, VIVACOM и A1 ). Цената на 1 SMS е 1лв. а за потребителите на предплатени услуги е 1,20лв. с ДДС. За повече информация и други начини за даряване посетете: http://dmsbg.com.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien