ЗЛОВЕЩО! Черният флаг обгърна село Яхиново

Зловещият черен флаг се вее вече на кметството на село Яхиново. Той ще остане в следващите 3 дни. По инициатива на кмета на селото Владимир Боцев и отец Георги Паликарски бе решено поставянето му. За потъналото в мъка село траурът ще продължи официално в следващите три дни, след смъртта на 4-мата младежи вчера. В унисон с минорното настроение, тъмни облаци са надвиснали над селото.

На половина ще бъдат свалени утре знаемната пред Община Дупница и на другите държавни и общински сгради, след като официално бе обявен Ден за траур със заповед на кмета Методи Чимев. Поради тази причина насрочените за утре тържества на детски градини и училища бяха отменени.

20150511_154605_resized

Print Friendly

5 Коментари на ЗЛОВЕЩО! Черният флаг обгърна село Яхиново

  1. Ще ги погребват по двама,защото не искат да съвпаднат по едно и също време на загиналите момчета от колата с другите две деца.Иначе ще стане невъобразимо на гробищата.Бог да ги прости

  2. Сутринта чух полицаи да си говорят че само спирачния път е бил около 25 метра и че това означавало поне 140 километра в час. Представете си за каква скорост говорим.

  3. Току що съобщиха че утре сутринта от 7 30 часа директно по бтв ще излъчват от площада на Дупница. Призовавам да се съберем колкото се може повече хпора и особено учениците от гимназията да пиоискаме от депутатите да вземат по сериозни мерки и закони за движението по пътищата от пияни шофьори или каращи с превишена скорост. Младите сме бъдещето на тази държава и трябва ние да се наемем да си изковем законите. Нека с присъствието си и съм убедена че журналистите ще ни дадат думата да поискаме заловените с алкохол да влизат директно в затвор а на каращите с превищшена скорост също да им се взема книжката и да да бъдат с присъди и яки глоби

  4. МНОГО Е СТРАШНО. ПРОСТИ НИ,БОЖЕ! Та това са деца.от три дни сме болни от ужас..

  5. защо им дават книжка.как се чувстват тези инструктори?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien