Жител на Сапарево събра погледите на протеста пред БНР

Един от най-активните жители на Сапарево отново бе в центъра на прожекторите по време на протеста в защита на радио-предаването "Деконструкция" с водещ емблематичния Волгин. Георги Ушев, който е бизнесмен и създател на химическата формула на енергийна напитка, georgi-ushevкоято само преди няколко години спечели наградата за Номер 1 на годината в България, намери време да изрази своята гражданска позиция пред БНР в София. Плакатът му веднага стана обект на интерес от всички медии, тъй като бе повече от красноречив и насочен право в целта – известният с папионките си председател на СЕМ Гого Лозанов, който заедно със своите паПионки затвори временно устата на Волгин.

Ето какво написа по-късно в своя профил Ушев:

УС на БНР спря предаването ,,Деконструкция ".
ПаПИОНКИТЕ задушиха свободата на словото!
Съвсем законно.
И за назидание на различните.
Но мерзавщината няма да мине.
Дерзай, Волгин!
Имаш моята и на хиляди като мен, подкрепа!

Print Friendly

4 Коментари на Жител на Сапарево събра погледите на протеста пред БНР

 1. Браво и поздравления.Така трябва да се изразява и отстоява позиция а не да си играем на криеница с мишки

 2. Волгин-Георгиев е предател.

 3. Събраха се: Слави взима Волгин под крилото си, дава му рубрика в шоуто

 4. Хигиенист // 23.12.2015 в 13:40 // Отговор

  Най после!
  Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР!
  Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от „Калинка“ АнТРОЛова – „Циганите и доктор Менгеле“ – статия с отвратително расистко съдържание и „Ма нидьей в дупито!“, която изобщо не се нуждае от коментар!
  Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като „История BG“ и „Референдум“ на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в „Деконструкция“ липсва.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien