Женска структура на ГЕРБ учредиха в Бобошево

Дамите от общинската структура на ГЕРБ – Бобошево вече имат своя организация. Това стана на учредителното събрание, на което присъстваха Михаела Крумова – член на НИС на ЖГЕРБ, областният клубен ръководител Реонита Йорданова, общинският председател Гергана Виделова и секретарят на структурата Даниела Стоянова. Младежките координаторки на Кюстендил и Бобошево – Мая Станойкова и Миглена Геориева – също бяха сред гостите.

Досега в област Кюстендил имаше изградена структура на Жени – ГЕРБ единствено в Дупница. Организацията на дамите от Бобошево е първата от новоучредените на ЖГЕРБ в областта, като, до средата на месец юни, предстои изграждане на структури и в останалите общини, допълват от пресцентъра на партията.

За общински клубен ръководител номинации получиха Даниела Стоянова и Веска Кацарова, а за клубен секретар  – Валентина Николова. "Нещата трябва да се случват от долу нагоре. Всяка община има своята специфика, Вие знаете проблемите и болките на хората в населеното си място, знаете кое може и кое не може да се реализира като идея. Затова инициативността и креативността е във Вашите ръце. Това е и идеята на председателката на ЖГЕРБ – г-жа Ирена Соколова", каза Михаела Крумова.

На събранието жените обсъдиха предстоящия местния вот, начертаха бъдещи инициативи, които да реализират и споделиха недоволството си от ниските изкупни цени на някои земеделски продукти, произвеждащи се в района. Михаела Крумова пое ангажимент да покани на среща с местните земеделски производители директора на областна дирекция "Земеделие" Димитринка Христова.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien