Затвор за мъж крещял на полицаи от Дупница: „Боклуци, какви сте вие да ни проверявате?”

Районен съд-Дупница изпрати в затвора за шест месеца рецидивист скандалджия, от които той ще излежи само три при първоначален „строг” режим , затова че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, обиждайки полицаи. Около 23:00 часа на 1-ви февруари тази година патрул е спрял за проверка лек автомобил на изхода на Дупница посока Кюстендил. Мъж с инициали Д.К разярен от това се е обърнал към един от служителите на реда с думите „Ега детето ти стане наркоман и я да му продавам”, блъскал го е и се е опитал да го наплюе. Освен това обвиняемият е обидил и други полицаи с думите „Боклуци, какви сте вие да ни проверявате?”, след което се е изплюл и върху волана на патрулен автомобил на КАТ. Д.К е счупил с крак стъклотото на задната дясна врата на патрулката. Д.К е извършил всичко това при условията на опасен рецидив, тъй като през 2013 година е бил вече осъден на две години и не е изтекъл петгодишният срок от изтърпяване на наказанието съгласно чл.30, ал.1 от НК. От присъдата ще бъде приспаднато времето, през което подсъдимият е бил задържан с Постановление на ДРП „Задържане до 72 часа”, считано от 02.02.2015 до 03.02.2015 година, както и времето, през което подсъдимият е бил с мярка за неотклонение „Домашен арест”, считано от 03.02.2015 до 06.07.2015 година. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Print Friendly

5 Коментари на Затвор за мъж крещял на полицаи от Дупница: „Боклуци, какви сте вие да ни проверявате?”

  1. Лошото е че изчезна уважение на Полиция в Дупница и в България .Не съм полицай ама това е отвратително.Изчезнна и уважение към Българския учител.Трябва и на него да му дадат половината от правата на полицай.Скъпи набори спомнете си като Ви се скараха Полицай или учител по нашето време.Нашите деца /имам 2/ са галени и ще страдаме за това.

  2. Полицията в Дупница много добре знае кой разпространяват наркотици /Лапачите и много други/ Не си затваряйте ОЧИТЕ.

  3. Предлагам в всеки квартал да има патрула.В квартал Спартак /Горна махала/ масово карат без книжки.Познавам поне 7 човека.Това е безобразие .Държава НЕМА.

  4. Бате Боико // 05.12.2015 в 11:23 // Отговор

    .?????

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien