ВНИМАНИЕ! Затварят за преминаване на МПС-та през Градска градина, започва цялостен ремонт на три улици

Улица "Метоха" вече бе изцяло ремонтирана от Община Дупница.

Цялостният ремонт на три от улиците в Градска градина започва в Дупница. От фирмата изпълнител започват от днес подготвителните дейности, като същинските ремонтни стартират от утре. Изграждане на тротоари, цялостно преасфалтиране и полагане на маркировка са дейностите, които ще се извършват по ул. „Здравец” в участъка от ул. „Кокиче” до ул. „Лакатица” (около 205 метра), ул. „Криволак” в участъка от ул. „Кокиче” до ул. „Момина сълза” (около 145 м) и ул. „Плиска” в участъка от ул. „Криволак” до ул. „Здравец” (около 50 м).

Ул.Здравец предстои да бъде изцяло ремонтирана.

Преминаването на автомобили през Градската градина по направлението жк.Бистрица-Горна махала временно ще бъде забранено, тъй като няма да бъде проходимо. Ще се допускат само автомобили за живеещите в района. „На по-късен етап от ремонтните дейности, преминаването през Градска градина ще бъде възстановено по временен маршрут. Временно ще бъде засилен трафикът през централна градска част, но вярвам, че съгражданите ни ще проявят разбиране. Като не позволим временно преминаването на МПС-та, ще дадем възможност на фирмата-изпълнител да работи по-бързо и качествено“, заяви директорът на Дирекция „Строителство“ инж.Иван Бельов.

Print Friendly

2 Коментари на ВНИМАНИЕ! Затварят за преминаване на МПС-та през Градска градина, започва цялостен ремонт на три улици

  1. За кой ли път затваряте Градската за ремонт на 300 метра път?! Миналата и по-миналата година все същото беше… Ужас, но явно това е вашия стил, по 100 метра на година!

  2. Какъв е срока за тоя ремонт?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien