ЗАЩО ЛИ?! Ивайло Константинов с пресконференция във вторник в Дупница

Пресконференция за медиите ще даде във вторник общинският координатор на ПП ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов. От пресцентъра на партията уточняват, че той ще коментира актуални теми, без да влизат в подробности по тях. Брифингът за медиите е насрочен от 12 часа в офиса на партията на пл. "Свобода" №1.

Срещата с медиите идва само броени дни, след като избухнаха два големи скандала – бойкота, който спретнаха общинските съветниците от ГЕРБ на кмета Методи Чимев на сесията в петък по темата с бариерата на частната болница и проверката във ВиК. Припомням, че Чавдар Милушев – общински съветник от БСП нападна Управителя на ВиК-Дупница Илия Илиев, като обяви, че е бил в конфликт на интереси още при изборът му, тъй като по това време председател на ОбС-Дупница бе Ивайло Константинов, който според Милушев е кум на Илиев.

Print Friendly

10 Коментари на ЗАЩО ЛИ?! Ивайло Константинов с пресконференция във вторник в Дупница

 1. Ще иска оставката на Чимев, то е ясно.

 2. Анонимен // 31.03.2015 в 1:23 // Отговор

  Прав си че ще иска оставки на Слон Балон и компания.

 3. Наблюател // 31.03.2015 в 7:42 // Отговор

  Пак ще се прави на велик този фалерал рейсаджия. МНОГО бих искал да му зададете въпроса: КОГА ще си махне грозните ламарини на недовършения строеж от тротоара , че да могат да минават хората и майките с количките. То се е видяло че няма пари да го довърши.

 4. Любомир Драганов // 31.03.2015 в 9:54 // Отговор

  Да не се прави на загрижен за Дупница,докато стърчи и ни боде очите грозният изоставен строеж на мястото на красивата архитектурно някогашна баня.Моля Ви да ни покажете снимки за сравнение – на сегашната грозна,изоставена постройка и на някогашната баня на това място.

 5. Още не сте го чули а вече хапете, смрадливи тролове маини.

 6. Милен Карадонев // 31.03.2015 в 10:43 // Отговор

  За съжаление в Дупница така са устроени повечето хора – да нападат, обиждат и да изразяват песимизъм. Уви, не виждат какво е направил и прави този човек за този град. Да, и мен ме дразни строежът на банята, но трябва да се влиза в положение и при такива ситуации. Бъдете по-положително настроени и позитивни. Стига с това черногледство и злоба. Това няма да помогне на нашия град

 7. Членовете на БСП винаги са били с деструктивни искания. Те са против инициативата, отговорността, честността. Не мога да съчуствам на член на БСП и усешането ми е за лъжа.

 8. Цветан Цветанов // 31.03.2015 в 11:45 // Отговор

  Моля да се даде публичност на това „какво е направил този човек за този град“ с факти и числа,а не с голословни хвалби.Какво е направил и какво е получил и получава – за сравнение?

 9. Това което е казало човечето подписало се с неистинското име Цв.Цв. ясно показва че не е наясно с това, което е направил този човек за Дупница. Липса на всякакви елементарни познания на случвалото се в последните години. Благодарение на него бяха спасени няколко важни проекти, които иначе бяха загубени и с документи които не отговаряха на изискванията. Само намесата му на най високо ниво решиха тези проблеми в името на този град и на такива като теб. Които уви гледат само бившата баня която наистина дразни всички ни. а какво е направил и прави за спорта волейбнол баскетбол футбол и социалните неща няма дори а ги засягам

 10. Хайде и аз // 31.03.2015 в 14:34 // Отговор

  А бе „истински“ и „голям“ васко, Човека моли да се посочат факти /кои са тези проекти/,и от спорта кой печели /гражданството или „този човек“/.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien