Започва укрепването на сградата на ВиК, за да не падне

Утре ще бъде открита строителна площадка в района на ВиК-Дупница, където ще започне укрепване на неустойчив откос с района на административната сграда на дружеството, инофрмират от пресцентъра на кметството. Сградата е във "висящо" положение и е заплашена от пропадане.

Изпълнител на поръчката е Сдружение “Дупница 2013 ВиК”, а стойността е 39 995,59 лева без ДДС. Същият изпълнител спечели през месец юли 2013 година поръчка за изграждане на подпорна стена при административната сграда на ВиК, но дейностите нямаше как да започнат без укрепване на сградата. Дължината на подпорната стена е 81 м, а стойността на поръчката е 267 597,46 лева без ДДС, при прогнозна стойност в размер на 277 019 лева. Със стартиране на укрепващите дейности ще започне и изграждането на стената.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Започва укрепването на сградата на ВиК, за да не падне

  1. А защо не сте написали, че точно за тази стена откраднаха парите Галевите чрез фирмата на Анин и Павлов. Парите ги осигура от Бедствие и аварии и после изчезнаха, а стена никаква. Сега кой плаща а дупничани нали. Продажни журналисти

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien