Започна цялостно асфалтиране на три улици в Дупница, ремонтите в жк.Бистрица се спират за 2 дни

Започна полагането на нов асфалт по улиците "Велико Търново", "Ропотамо" и "Средец" в Дупница. Освен нова настилка, по трите улици се изграждат и нови тротоари от фирмата, спечелила поръчката по изпълнение. След приключването на асфалтирането, ще бъде наложена и улична маркировка, каквато ще стартира и в целия град със 31924980_1147604405380596_8589274764764250112_nзапочването на рехабилитацията.
В неделя и понеделник пък ще бъдат преустановени изкопните дейности в жк."Бистрица". Това се уточниха на среща днес кметският екип с фирмата изпълнител. "В съботният ден ще се работи нормално, като ремонтите ще бъдат подновени във вторник. Създаден е режим на движение в квартала и ще бъде проходимо до всеки блок в тези два почивни дни. Досега не е имало такъв мащабен ремонт в града с подмяна и на подземна, а след това и на надземната инфраструктура. Нормални са някои организационни пропуски, но се стараем да ги отстраняваме, разбира се. Нееднократно сме предупреждавали, че няколко месеца, кварталът ще бъде строителна площадка и ще има сериозен дискомфорт, но за да стане красиво и приятно, трябва още малко търпение, към което призовавам отново нашите съграждани. На място всеки ден идват хора от квартала, с които коментираме и посочват своите забележки и изказват мнения. Това може само да ни радва, защото виждаме тяхното отношение към случващото се в жк.Бистрица. Всеки ден сме на местата, където се работи, така че всяка градивна критика или забележка могат да изложат пред нас или колегите", коментира зам.кметът Крум Милев.
Следващата седмица ще се въведе нов режим на движение на градския транспорт, за което своевременно ще бъде подадена информация, допълват от пресцентъра.

IMG_2260

Сега действащият маршрут на градския транспорт.

Сега действащият маршрут на градския транспорт.

Заради Гергьовден, два дни няма да се работи в жк.Бистрица.

Заради Гергьовден, два дни няма да се работи в жк.Бистрица.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien