Започна монтирането на игралната настилка в спортната зала, до края на седмицата и седалките (СНИМКИ)

Игралната настилка ще бъде готова до петък

Поставянето на игралната настилка в спортната зала на Дупница започна от днес. Специализирана фирма вече извършва дейностите по изграждането на т.нар. скара и до четвъртък-петък ще монтира и самата игрална настилка. Тя е съобразена с видовете спорт, които ще се практикуват в съоръжението и да не вреди на играчите.

Мобнтирани са две от електронните табла, като се очакват всеки момент да пристигнат и допълнителните панели към тях, на които ще се изписват имената. Седалките, които ще бъдат монтирани са вече тук и до края на седмицата ще започне поставянето им. 1480 ще бъдат монтираните, като има и допълнителни 25 места за хора в неравностойно положение.

Продължават дейностите по изграждането на съблекалните и другите помещения. Почти готова е и фасадата на залата, като в следващите дни ще бъдат бетонирани и подходите за зрителите към нея.

Работници има и нощно време, които не спират работа, за да може първият домакински мач на Марек Юнион-Ивкони в Шампионска лига срещу световния гранд Белгород на 4 ноември да се играе пред родна публика.

Фасадата е почти готова.

Фасадата е почти готова.

Усилено се работи в залата.

Усилено се работи в залата.

И двете електронни табла са вече монтирани.

И двете електронни табла са вече монтирани.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien