Започна кърпенето на дупките от ул. „Бузлуджа“ в Дупница

Кърпенето на дупките в Дупница започна от ул."Бузлуджа" и ще продължи в следващите дни в целия квартал "Чавдар войвода". Част от тази улица не попада в обхвата на "Интегриран градски транспорт" и затова се налага да бъдат пълнени дупките.

IMG_3368Поръчката за ремонт на улиците спечели "Автомагистрали Хемус", които ще рехабилитират и уличните настилки по селата. Ще се работи по квартали, като идеята е за разлика от минали години да се асфалтира до 24 часа след изрязването и почистването на дупките. Много често досега се случваше да бъдат подготвяни дупките за асфалтиране, и след паднал дъжд, изрязаните участъци да стоят по няколко дни, което създаваше неприятни емоции за шофьорите.

Print Friendly

1 Коментар на Започна кърпенето на дупките от ул. „Бузлуджа“ в Дупница

  1. Б.Димитров // 18.07.2018 в 7:56 // Отговор

    За пореден път кърпенето НЕ се прави както трябва! Защо никой не ги контролира как го правят. Така отремонтираните участъци ще издържат най много до зимата. Има правила които те не спазват, нито дебелината, нито обработката с асвалт преди полагането, изобщо се прави за замазване на очите на хората. Общината плаща за посредствени ремонти. Къде е контрола?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien