Заличиха пешеходната пътека до полицията в Дупница. Продължава монтирането на антипаркинг колчета

По-голямата част от антипаркинг-колчетата, които Комисията по безопасност на транспорта в Дупница реши да бъдат монтирани в участъка след РПУ са вече бетонирани. Идеята с поставянето им е да се намали до минимум паркирането на автомобили на тротоарните площи, с което не само се създават проблеми на пешеходците, а и се затруднява уличното движение. Това е най-натоварения район в града и често се получаваха задръствания заради паркиралите неправилно шофьори. От Община Дупница са положили огради и на отсрещната страна на улицата, за да намалят до минимум и броя на "изскачащите" изненадващо пешеходци на пътното платно.

Независимо от положените колчета обаче, шофьори в този 100-метров участък продължават да паркират, най-невъзмутимо дори на  самото пътно платно, с което затрудняват движението. "Без да идват полицаите и да ги глобяват всеки ден, все така ще е. Едни и същи паркират почти всеки ден. Нагло е да паркираш така на 5 метра от самата полиция", коментира таксиметров шофьор, чиято стоянка е в района.

 Заличена е вече и пешеходната пътека при полицията, за която Комисията реши, че трябва да бъде премахната.

27  27

27  3

Print Friendly

6 Коментари на Заличиха пешеходната пътека до полицията в Дупница. Продължава монтирането на антипаркинг колчета

  1. Точно пък там по тротоарите рядко спира някой! Като са толкова загрижени да не се спира на тротоарите, защо не сложат колчета долу срещу ресторанта Рилски езера, и надолу към пицария Наполи..това са местата в центъра, където нагли олигофрени спират и пречат адски на трафика!

  2. По улица „Св. Иван Рилски“ от ресторант „Рилски езера“ до Каракаша преминаването за пешеходците е приключение. Там кога ще се сложат колчета? И защо пред „Атера“-та уж има колчета, които са само за вид, но се вадят при нужда да се качат колите на тротоара и после пак се поставят обратно? Същата ситуация е с плод и зеленчука в съседство…Колчетата се вадят и тарикатите го знаят.

  3. Петкоооо да ти набутам в устата

  4. А кога ще сложат антипаркинг-колчета в Градската градина???

  5. zalichiha peshehodnata pri policiqta no pak vsichki si minavat ottam

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien