Закани на пътя. В Дупница младежи заплашиха със саморазправа шампиона на България Тодор Тодоров

Шампионът на България по ловна стрелба Тодор Тодоров е бил заплашван от младежи от Дупница, това разкри самият той. Скандалът се е разразил вчера в късния следобед на кръстовището до „рампата“ и е завършил в полицията. Ето какво разказа за инцидента Тодоров пред zadupnitsa.com : „ Вчера около 17:00 часа с автомобила си тръгнах по улица „Венелин“ с идеята да стигна до жк“Бистрица“. След кръстовището при „рампата“ има магазин, където бяха спрели два автомобила и пречеха на пътя има и дупка. Аз изчаках спускащите се по „Венелин“ автомобили, но преди да потегля, тръгна и един от спрелите пред магазина автомобили, изчаках и него, но вече бях в другото платно, където съм попречил на идващия от горе автомобил.. Тогава от него от задния прозорец се показа младеж и започна да ме ругае, след което спряха. Всичко може би щеше да приключи с това, защото им казах да не се занимават с мен, но в същия момент мина един познат и ми каза, че трябва да взема едни неща и обърнах колата . Спрях на кръстовището на „Св.Иван Рилски“ посока рампата, като там бяха и въпросните 3-младежи. Те тръгнаха преди мен и ме засякоха, като вече започнаха да сипят, не само ругатни, но и сериозни закани за сапоразправа, дори единият започна да търси нещо в колата. Реших да сляза от моята колата и в същия момент по главната улица от Благоевград идваше полицейски автомобил. Спрях го и повиках полицая. За мен бе учудващо, че младежите изведнъж започнаха да говорят, че аз съм ги заплашил, защото видели на колана ми пистолет. Да имах пистолет нося го, но той е законен. После отидохме в РПУ-Дупница и дадохме показания. Според мен шофьора не беше пил, но другите двама определено не бяха адекватни.“ сподели Тодор Тодоров. Такива инциденти обикновено завършват в съда, където присъдите  са от глоби до пробация. Той допълни, че най-доброто в случая е, че не се е стигнало найстина до реална саморазправа. Тодоров заедно със своите съотборници от клуб „Слави Иванов“ е на състезание през този уикенд в Бургас.

Print Friendly

8 Коментари на Закани на пътя. В Дупница младежи заплашиха със саморазправа шампиона на България Тодор Тодоров

 1. Пуцай кумеее

 2. Абе не се прави на света вода ненапита бе посерко ! Тоше , мърляч , признай си , че си ги заплашил с пистолет бе , маниак болен !!!

 3. Потърпевшия // 25.06.2016 в 11:19 // Отговор

  Голямо клякане беше за въпросния господин в РПУ- Дупница.Като господар на полицията го раздаваше,жалко че не бях с телефона да заснема нещастните дупнишки полицай който ако ги бях заснел бяха за господари на ефира.Дежурния в РПу – Дупница ме посъветва да не пускаме жалжи,един катаджия 3 пъти ми вади дрегер по указания на господина както и той ми каза няма смисъл жалба да пускате. Но жалба и срещу полицайте от РПу Дупница ще се подаде в Кпстендил,до началника на Рпу- Дупница вътрешна сигурност,прокуратурата. Полицейска протекция на високо ниво имаше за господина. На въпрос към полицай отговора му беше всеки може да познава полицай. Но въпросния господин си говореше общи приказки с над 7 полицай жалко че заснех полицайте да се гледат по Господари на ефирс

 4. Срещу въпросното лице Тоше Шамаро лакея… Е пусната жалба до районна прокуратура град Дупница! Сега просто е напълнил гащите и се чуди как де се оправдае!! Извади пистолета и си мислеше,че е безсмъртен а сега уж ме го е вадил… Хахахахах А относно полицаите, абсолютни клекачи само дето не му разкопчаха колана инне му направиха свирка! Сезирана е и вътрешна сигурност а всичко е подплътено с доказателства от снимки и видеоклип направени във Полицията да се види как наистина се държаха с него вътре !! Полицията не си върши работата, а тоя селяндур Тоше Шамаро ли Лайнаро ли е е путка щом на децата пистошет вади!!

 5. По повод коментара на г-н Бизоно и потарпевшия искам да кажа,че именно „посеркото“е помогнал на повече хора от колкото те са срещнали през целия си сазнателен живот.Засрамете се и се извинете за всички глупости казани от вас и вестник Вяра.Ако накой страда от комплекси е редно да работи върху себе си ,а не да ги избива варху първия срещнат. Вчера и продавачката в магазина ме погледна лошо ,утре ще пусна жалба в Кюстендил,може пак и да стана по-важен или пък известен ,знае ли човек!! Бадете „Мъжкари“ и не се занимавайте с глупости,защото той е Мажкар!!

 6. Епа Тоше е 50 кг с намочан душег , ако не ги плаши с оръжие че го утепат от бой .

 7. Момчета престанете да злобеете.
  Злобата ще ви потуби!
  Всъщност тя ви е погубила вече бедните души.
  Не защитавам никого нито пък вина, защото ви познавам лично всичките до един и за всеки един мога да ги напиша цвенти даже, не сте и вие цвете за мирисане, но не се решават така нещата.
  От типа на използвани думи „посерко, мърляч, маняк, напълнил гащите, 50гк. с намочан дюшек“.Първо се научете да пишете правилно!
  Второ следващият път като загазите не чупете китки при Тоше за помощ, зощото и в 3:00 часа да му звъннеш винаги е бил на лице да ви мие насраните задници.
  Махнете я тази злоба и престанете!
  Къде ви остана мъжкото?
  Да мерника му е точен…не пропуска, но той не си решава по този начин проблемите.

 8. Приятел на Нафърфорий // 29.06.2016 в 3:18 // Отговор

  Много има да се учите от живота , Вие заплашваните ! И много тояги да изядете , за да разберете следващия път дали да подскачате и след това да се правите на Света вода ненапита или да подминете всякакви екцесии било то на пътя, а и въобще такива.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien