ZADUPNITSA.COM ви питаме: „Скъп град ли е Дупница“? (Анкета)

Как намирате цените и евтин или скъп град е Дупница?! Няма как да не сте чували нееднократно коментари от рода на: "В Благоевград навсякъде е една цената, а в Дупница ти режат главата в магазина с тея високи цени" или пък "Бях в Карлово (градовете са на случаен принцип) и си купих…, а в Дупница се оказа много евтино" и т.н.

Фактите са два: "Ако попитате търговец за надценката, ще каже, че едва се оправя, работи буквално за жълти стотинки, даже е на прага на нулата и едва оцелява". Това е най-често срещаният отговор, разбира се, не от всички търговци. "Каква надценка е сложил, иска за един ден милионер да стане", възкликват редовно пък клиенти на различни продукти в различните сфери.

И докато дупничани продължават да плащат най-ниските данъци в страната и са сред 5-те общини у нас по този показател, то дали цените, които срещат в магазините, за различните услуги и т.н. са сред най-ниските в страната също?

Дайте своя глас в нашата Анкета (вдясно, под рекламите) и споделете личното си мнение тук. Разбира се, коментари, съдържащи обиди, заплахи и други, както и политически коментари до приключване на изборния ден, няма да бъдат публикувани.

О

Print Friendly

4 Коментари на ZADUPNITSA.COM ви питаме: „Скъп град ли е Дупница“? (Анкета)

  1. Мисля ,че Дупница е един от най скъпите градове

  2. Живея в София и в Дупница ми е евтино 🙂

  3. Високи цени и ниски заплати в Дупница.Веригите големи магазини ще се изнесат.В Благоевград и София зареждат повече стоки на по-ниски цени.За услугите да не говорим-3 надници за добър ден.Останахме тук стари и с високите пенсии от мината и ХФК.

  4. Ми скъп е хората вземат по 300-400лв заплата.. А цените на всякъде и на всичко се увеличават постоянно! С тия заплати сметките не могат да се покриват камоли да се пазарува нещо странично…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien