ЗА 2 МЛН.ЛВ! 3 фирми се явиха за подмяна на останалата част от канализацията в жк.Бистрица

Три фирми подадоха документи за поръчката на Община Дупница по изпълнението на строително-монтажни дейности за канализацията в жк.Бистрица и прилежащите им мрежи. В открито заседание днес, Комисия с председател зам.кметът Крум Милев отвориха документите на кандидатите – "Галчев Инженеринг" ЕООД, ДЗЗД "Бистрица 2018" и "Руен Холдинг" АД.
Поръчката е с подусловие "при осигурено финансиране" и е на обща стойност 1 969 314,03 лв без ДДС. За клон 2 и 3 и прилежащите им мрежи, стойността е 1 570 289,08 лв, а за клон 4 е 399 024,95 лева без ДДС. Максималният срок за изпълнение на дейностите е 150 дни. Комисията продължава работа в закрито заседание и на следващото си заседание, отново публично, ще отвори ценовите оферти.
Както е известно, кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев има входирано искане за безвъзмездно отпускане на въпросната сума, за да подмени изцяло подземната инфраструктура в най-големия жилищен квартал. Ако бъде осигурена сумата, договорът със спечелилата фирма, веднага ще влезе в сила и няма да се губи време за избор на изпълнител.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien