Ясни са цените за ремонта на улиците „Отовица“, „Родопи“ и кв. Южен в Дупница

Комисия с председател зам.кметът на Община Дупница по икономическите въпроси Олга Китанова отвори ценовите оферти за инженеринг на 3 улици в Дупница днес. В цялостната процедура бяха заложени още 2 улици – "Кокиче" и "Димчо Дебелянов", но към тях липсваше интерес и се премина към директно договаряне за цялостния им ремонт.
IMG_3128По първа обособена позиция – ул."Отовица" (320 метра) в участъка между "Мадара" и "Драгой Болярин" с прогнозна стойност 95 833,33 без ДДС, бе отворена офертата на ДЗЗД „АМХ Пътпроект Дупница“, които предлагат 95 749,27 лв. Същият участник има оферта в размер на 109 103.36 лв и по втората обособена позиция: цялостен ремонт на ул."Родопи" (250 метра) от градинката до бившата ул."Бригадирска" с прогнозна стойност 109 226,35 без ДДС. Още една фирма участва по тази позиция – Обединение „Мегапроект Дупница“ с предложение от 108 787,94 лв. По пета обособена позиция – улица в кв.Южен (200 метра) на стойност 72 500 без ДДС има една отворена оферта на "Меридиан" ЕООД с цена от 69 870 лв. Поръчката включва цялостно преасфалтиране, изграждане на тротоари и другите съпътстващи дейности. Както е известно, по някои от улиците бе извършена цялостна подмяна на водопреносната мрежа.
Другите двама участници с оферти по различните три обособени позиции – ДЗЗД "Нивел-ДГ Инженеринг"и "ДЛВ" ЕООД не са допуснати до този етап.
Комисията ще излезе в срок с решение и предложи на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев да сключи договор с победителите.
Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien