Ясен е съставът на новия ОбС-Дупница, ето имената им

Д-р Лорета Николова (вляво) и арх.Асен Пилев ще са отново част от общински съвет.

Напълно ясен е вече съставът на новия общински съвет в Дупница. След голямото доверие, което получи ПП ГЕРБ на местния вот в неделя, те вземат и най-много места при разпределението-12. От недействителните бюлетини, най-голям процент са тези за ГЕРБ, което им коства още поне един мандат в местния парламент. В предния ОбС те имаха 11 съветници, а сега са с един повече, което показва увеличение на доверието в тази партия. Водачът на листата и кандидат за втори мандат като кмет инж.Методи Чимев, ако бъде избран ще отстъпи своето място на 13-ия в подреждането по преференции д-р Матей Попниколов.

След тях с едва 5 мандата се нарежда БСП, които през миналия Общински съвет разполага с 8 съветници.
 С по 3-ма свои представители в минипарламента са БДЦ, Народен съюз и ОДБ "Съюз на десните сили", а с по 2-ма са Реформаторски блок, Движение 21 и Единна народна партия. При преизчисляването на гласовете "златен билет" извади "Партия на зелените", която вкарва един свой представител. Буквално една бюлетина лиши независимия Иван Танев да влезе на мястото на представителя на "зелените".

Ето и състава на ОбС-Дупница по листи и по преференции:

БДЦ – Емил Христов, Павел Коларски, Георги Райнов

Движение 21 – Пламен Соколов, Виолета Зашева

Народен съюз – Вергил Кацов, Лорета Николова, Ивайло Шаламанов

Единна народна партия – Кирил Кирилов, Крум Бонев

Реформаторски блок – Славчо Павлов, Николай Табаков

ГЕРБ-Методи Чимев, Йордан Димитров, Ивайло Константинов, Емил Гущеров, Даниела Симова, Димитър Крекманов, Емил Станкев,Йордан Никулчин, Асен Пилев, Йордан Йорданов, Виолета Инкььова, Дилиана Диканска

БСП – Станислав Павлов, Ани Йорданова, Георги Пехливански, Асен Илиев, Златко Славев

ОДБ – Костадин Костадинов, Иван Раков, Стоян Стоянов

Партия на зелените – Йонко Гергов

Print Friendly

1 Коментар на Ясен е съставът на новия ОбС-Дупница, ето имената им

  1. С изключение на 2-3 от тези,които чета всички останали са лъжци,интриганти,интересчии.И такива ще ни управляват града.А за кмет се бута да е онзи лъжец Ибришимов,който разговарял с Актавис и се разбрал с тях,а се оказа,че те дори и не го понзват.И този е забележете депутаааат.Този упрвлява България.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien