Янек Кючуков: За сефте Марек има 8 отбора в първенствата, ама без помощ от Общината няма как да стане

Янек Кючуков (вляво) поема в нова посока.

И.д. кмет на Община Дупница Олга Китанова осигури финансиране за закупуване на топки и всички необходими пособия за тренировки на ФК "Марек". Изпълнителният директор на клуба Янек Кючуков не скри задоволството си от факта, че получава пълна подкрепа от Община Дупница и за осигуряването на транспорт за мачовете от вътрешните първенства на различните гарнитури. "Изказвам специална благодарност на г-жа Китанова за своевременната реакция. Закупихме топки, конуси, и други необходими ни пособия за провеждане на тренировки. Особено голяма е помощта с транспорта, защото никога досега не сме имали 8 отбора, които да играят в различните първенства в една и съща година. В Марек в момента тренират над 200 деца и ако трябваше да се оправяме сами, нямаше да успеем да участваме навсякъде. Знаете, че получавахме помощ и от г-н Чимев през всичките години, а сега и от г-жа Китанова, за което им благодаря. Все пак тези деца са от този град и в мачовете трупат опит и се развиват. Само който не се е занимавал с организация в спортен клуб, не знае какво перо са разходите за транспорт. Без помощ от тях, няма как да осигурим участие на всички гарнитури, от което губят самите деца, защото не само, че губят мотивация, а и щеше да бъдем намален драстично броят им. А тази година говорим за 8 отбора в абсолютни всички възрасти. А ако следите резултатите някои от отборите ни са вече на нивото на водещите тимове в страната. Това е правилният път и ще го следваме. Бавно, но с къртовска работа при децата ще се случат нещата", коментира клубният началник.

Print Friendly

3 Коментари на Янек Кючуков: За сефте Марек има 8 отбора в първенствата, ама без помощ от Общината няма как да стане

  1. дупничанин // 29.09.2015 в 15:36 // Отговор

    ЕВАЛА !

  2. Сигурно един милион от нашите данъци се харчат за кеф на разни некадърници. Това трябва да се прекрати един път за винаги!

  3. Всичко хубаво,но много от децата губят мотивация да играят.Става въпрос са юношите,набор 98.Пускайте ги да играят децата,въртете ги-не само едни и същи!!!Треньора да смени тактиката,не може да се сработи с момчетата.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien