Volleywood.net изригна: Благодарим ти, Цветан! Ти си вдъхновение за всички нас

“Ето още една причина, поради която ние обичаме българската суперзвезда Цветан Соколов…”

Така започва водещия материал на един от най-големите волейболни сайтове в света volleywood.net за идеята на Цветан Соколов да дари децата от Дома “Олга Стоянова” в Дупница с компютърна техника. Медията описва гостуването на двама от волейболистите на “Марек Юнион-Ивкони” Борислав Апостолов и Мартин Иванов при децата и дарението направено от българския шампион “Марек Юнион-Ивкони”. В материала се казва още, че Цветан Соколов е бил официален гост на “Спортист на Дупница” и е наградил 80 от най-талантливите деца  в различните спортове. Както вече zadupnitsa.com писа, Соколов влезе в ролята на Дядо Коледа и за юношите от школата на дупнишкия клуб, който създаде 23-годишният играч за световния волейбол, като дари екипировка за бъдещите състезатели. Не е пропуснат и моментът, че кмета на Дупница инж. Методи Чимев го награди за особени заслуги към спорта, както и другата голяма звезда на световния спорт и също излязла от школата на “Марек Юнион-Ивкони” Елица Василева, която е новия световен рекордьор за най-много отбелязани точки в един мач – 57. С подчертан текст към материала е цитиран Соколов: "Спортистите трябва да бъдем пример за подражание в цялото общество и да служим за пример не само за тези, които идват в спортната зала, но също така и за децата, които се нуждаят от грижа и любов. Техните усмивки и “Благодаря” са по-скъпи от всяка друга титла или трофей".

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОчевидно емоционално заредени от жеста на Соколов, volleywood.net завръшва с: “Благодарим ти Цветан! Ти си вдъхновение за всички нас”.

За благородните жестове на Соколов и родният му клуб “Марек Юнион-Ивкони”, както и за участието му в “Спортист на Дупница” отбелязва и клубния сайт на “Тренто”, където роденият в Ресилово волейболист играе.

Събитието не е подминато и в официални сайт на Балканската волейболна асоциация, където е водещ материал. Както вече zadupnitsa.com отбеляза, официалния сайт на Европейската конфедерация не сваля информацията от водещите си новини вече 5-и ден. Още десетки волейболни издания в Европа отбелязват подобаващо събитието.

bvaНяма как и Zadupnitsa.com да останем безразлични: Благодарим Ви!

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien