ВНИМАНИЕ! Забранено е преминаването на МПС-та по „Отец Паисий“, полагат асфалт

Полагането на асфалт по ул.Отец Паисий започна преди час и преминаването на МПС-та по улицата е забранено. От фирмата изпълнител слагат първия слой, като до края на деня се очаква да приключат, след което ще бъде позволено отново да преминават автомобили. Миналата година подменен бе водопроводът. Готови са тротоарите за пешеходци. До няколко дни ще бъде положен и втория слой – износващ, след кето улицата ще бъде окончателно открита за шофиране по нея.

Print Friendly

4 Коментари на ВНИМАНИЕ! Забранено е преминаването на МПС-та по „Отец Паисий“, полагат асфалт

  1. Ако от 1995 година насам всеки кмет на година асвалтираше по 3 улици на година града нямаше да бъде на това дередже.До 2010 година се асвалтира само Галевио булевард.За 15 години една улица.А след това се почнаха ремонти и квичане от разбирачи.Тоя кмет работи за града.

  2. Сашо Коцев // 12.09.2019 в 16:05 // Отговор

    Какви ремонти, какви нови улици?! Няколко цигански псевдо фирми са реалните извършители на прословутите ремонти. Абсолютно некачествено и с много грешки още при заданията от Общината. Крадене на пари в крупни размери е основната цел на управляващите, а града стана непроходим.

  3. Червените кхмери започнаха с плюването. Пътни строежи ако са циганска фирма значи БСП са най-демократичната партия в света. Колкото и да плюете няма как да отречете че Чимев асфлатира улици подменя водопроводи и канал и цели квартали, а вие само си плюете интриганти долни.

  4. жител на дупница // 13.09.2019 в 16:54 // Отговор

    Прав е потребителя „trol“. Преди 2 години асфалтираха и нашата улица на 60 % което никога откакто се помня не се беше случвало.Вече са кара нормално по улицата !Тогава нямаши предизборни лозунги и кандидати.Дано и програмата със санирането продължи и занапред!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien