ВНИМАНИЕ! Най-мащабното учение на пожарникари в Дупница утре, затварят Е-79 и улици в града

Изключително голямо и мащабно меропритие на територията на Дупница ще се проведе утре. Пожаро-тактическото учение на РДПБЗН – Кюстендил се организира със съдействието на ОДМВР – Кюстендил, ЦСМП, БЧК, Община  Дупница и Областно пътно управление. Тема на учението е Организиране и управление на силите и средствата при възникнали свлачищни процеси, предизвикали ПТП с последващ пожар в тунела на път  І-1/Е79/ и наводнение в Горна махала (в района на Баптистката църква). Представянето на сценария за провеждане на учението е в 9.30 часа в  голямата зала на Община Дупница, след което ще започнат тренировките, които ще бъдат изключително атрактивни за гледане, тъй като ще бъдат пресъздавани в реална обстановка и ситуация.

Поради провеждането на учението ще бъде затворено движението по път І-1/Е79/ през тунела в двете посоки от 8.00 до 12.00 ч утре, както и по улица „Пиротска“ и кв. „Горна махала“ за времето от 10.00 до 14.00 ч. Водачите на МПС да използват обходните маршрути за посочените часове.

Zadupnitsa.com обръща внимание на жителите на града да не изпадат в паника от постоянните в тези часове струпвания на специализирани автомобили с включен звуков сигнал.

Print Friendly

1 Коментар на ВНИМАНИЕ! Най-мащабното учение на пожарникари в Дупница утре, затварят Е-79 и улици в града

  1. жител на дупница // 18.04.2018 в 21:00 // Отговор

    Ми то наводнението преди години от 1 метър вода беше на улица Хемус и горната част от Орлинска.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien