Владислав Горанов се срещна с кандидатите за народни представители от ГЕРБ и представители на бизнеса в Дупница

Бившият зам.-министър на финансите при правителството на Борисов Владислав Горанов се срещна с кандидатите за народни представители от ГЕРБ и представители на бизнеса в Дупница. Горанов отговори на редица въпроси и дискутира различни проблеми с предприемачите от региона. На срещата присъстваха кандидат-депутатите Емил Гущеров, Радослава Чеканска, Калин Гелев, както и лидерът на ГЕРБ –  Дупница Ивайло Константинов. „Едва ли е важно за вас, но единствената ми проява, свързана с изборите, освен появяването по медии така на живо и на крак е само при вас. Дойдох заради вас и заради общинското ръководство на Дупница, с което отдавна работим”, посочи Владислав Горанов.

"Политическата нестабилност се отрази на средата на правене на бизнес и на хората. Когато се чувстваме несигурни, и малко пари да изкарваме не желаем да ги харчим. След последните избори се формира едно управление, което беше въпрос на компромиси и неистово желание да се управлява на всяка цена. Това не е правилната форма за управление", заяви Владислав Горанов. "За последната година и половина, когато Европа тръгна да излиза от кризата, ние, цялата политическа класа, всички хора, заставащи пред Вас по време на избори, заради куп грешки, които натрупахме, допуснахме България не само да не се стабилизира и да върви нагоре, а обратно. Грешка може да има и ГЕРБ, но не съм си представял, че могат да бъдат направени толкова бели, колкото се направиха за последната година и половина", подчерта бившият зам.-министър на финансите. Той допълни, че в общоикономически план политическата нестабилност се е отразила най-вече на средата за правене на бизнес и на хората. Всеки от Вас знае, че когато се чувства несигурен, и малко пари да изкарва, той не ги харчи. Не иска да ги харчи, защото е притеснен за това, което го чака в следващия ден. Боричканията между двете основни партии, които се опитваха да структурират някакво управление за последната година и половина, доведе до пълен разпад на всички нива на държавно управление, заяви още Горанов.

gerb-goranovВладислав Горанов направи експертен анализ на обществената и политическата ситуация в страната и представи програмата на ГЕРБ за бъдещо управление. Той подчерта, че непоследователната политика на предишното правителство по отношение на Европейския съюз и западните ни партньори е довела до пълна загуба и спиране на европейските средства.

"Долна лъжа е, че ГЕРБ иска да затваря общинската болница. Манипулации и лъжи са твърденията, че ще затваряме депото в Дупница, мините и ТЕЦ „Бобов дол”, заяви кандидат-депутатът Емил Гущеров. Вторият в листата на ГЕРБ напомни, че по време на управлението на БСП, ДПС и Атака са спрени проекти на стойност над 120 млн. лв. на общините Дупница и Кюстендил. Той призова присъстващите да направят правилния избор на 5 октомври , като гласуват с №9 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien