Вижте кои улици, какви ремонти и дейности са заложени в Дупница и селата, с 30 000 лв решават проблема с миризмата в ж.к.Бистрица

Списъкът с капиталови разходи, които са предложени от кметския екип на Община Дупница станаха ясни. Предложението е публикувано на официалния сайт на администрацията и всеки може да се запознае подробно с него, както и с проекто-бюджета за тази година. Списъкът, обаче може да претърпи известна корекция, тъй като в понеделник от 17,30 часа е насрочено обществено обсъждане и всеки гражданин има възможността и правото да даде свои предложения за промени по параметрите в различните сектори и дейности за реализация. Средствата в списъка са от местните данъци и такси, като само за сондажа за минерална вода в село Бистрица в размер на 775 900 лв са от републиканския бюджет. Дейностите по европейски проекти не попадат в този списък.
Видно от списъка е, че на финалната права е процедурата за разширения на гробищния парк в Дупница, където са заложени 280 000 лева. За проектиране на асансьор за общинската болница са заложени 5 000 лв, за същата дейност за Младежкия център, който ще се изгражда на терена на бившия КЕЧ са предвидени 10 000 лева. 414 000 лева ще бъдат отпуснати по „Бедствия и аварии“ за ремонтни дейности на Храм „Св.Георги Победоносец“, като Община Дупница ще реализира само процедурата по избор на изпълнител.
30 000 лева пък ще отидат за монтаж на клапи на дъждоприемните шахти в ж.к.Бистрица, за да се реши проблемът с миризмата в части от квартала след подмяната на канализация и водопровод.
Всички предложения на кметския екип за ремонт на улици в града и селата, както и дейностите, можете да видите в списъка с капиталови разходи.

Print Friendly

1 Коментар на Вижте кои улици, какви ремонти и дейности са заложени в Дупница и селата, с 30 000 лв решават проблема с миризмата в ж.к.Бистрица

  1. Не разбрах ,да няма грешка ама 414803лв.за ремонт на храм“Св.Георги“ не са ли много ? Да не се събаря и да се строи НОВ ???? ОТПУСНЕТЕ И 0.20ЛВ. ЗА ЕДНА СВЕЩ!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien