Вицепрезидентът на „Актавис“ Питър Бергуист идва на 14 януари, обявяват бъдещето на школата на „Марек“

На пресконференция в София ще бъде обявен амбициозният футболен проект на "Актавис" за детско-юношеския футбол в Дупница. Директорът “Комуникации” на компанията Радослава Ганозова анонсира информацията по време на церемонията “Спортист на Дупница”. На 14 януари от 11 часа в Paradise Center ще бъде вдигната завесата по начинанието. Специално за брифинга с медиите ще пристигне Питър Бергуист-вицепрезидент на “Актавис” за Югоизточна Европа. Другите официални гости на събитието ще бъдат изпълнителния директор на “Актавис” ЕАД – Илия Пашов, изпълнителния директор на “Марек” Иво Паргов и кметът на Дупница инж. Методи Чимев. Освен тях ще присъстват и представители от Министерството на младежта и спорта.

zadupnitsa.com

Print Friendly

8 Коментари на Вицепрезидентът на „Актавис“ Питър Бергуист идва на 14 януари, обявяват бъдещето на школата на „Марек“

  1. Супер! Това означава дългосрочно ангажиране и дълготрайно сътрудничество.Успех за МАРЕК.

  2. А нещо за школата Марек 2007 ще има ли?Над 100 деца сме там!

  3. винаги ми е било смешно малък град с 8 отбора. кво питаш за Марек 2007 обединението е във ваш инетерес. по-добре една силна школа от коолкото 6 посредствени.

  4. Намеритр си спонсори.. Частна школа сте…

  5. Едно обединение е във ваш интерес..

  6. Много сте глупави. казвам да се направи една силна школа, а тя не се измерва с това кой има повече победи. Ама явно не можете да вденете това което предстой да се направи и как точно да се исползва в интерес на града и на един найстина силен мъжки отбор изграден 90% от футболисти-дупничани.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien