ВИДЕО/ Създават ново гражданско движение за местните избори в Дупница

Ново гражданско движение ще се включи в надпреварата на предстоящите местни избори в Дупница. Инициатор на идеята е бившият лидер на Атака в града Методи Стойнев. Той  напусна „Атака" преди 2 години, в момента е общински съветник в настоящия местен парламент. Движението ще се яви на изборите с регистрацията на друго движение или партия, както стори това преди години НДСВ с партията на жените, това обяви Методи Стойнев. Според него Дупница има нужда от кадърни и отговорни хора в местния парламент, но проблема е в това, че тези които могат да се справят с отговорностите не искат да се занимават с политика. Стойнев обаче е оптимист и смята, че може движението да сформира самостоятелна листа за общински съветници.

Какво още заяви Методи Стойнев за политиката в Дупница:

ВИДЕО Гледай ТУК

Print Friendly

2 Коментари на ВИДЕО/ Създават ново гражданско движение за местните избори в Дупница

  1. Няма лошо ама.... // 10.06.2015 в 10:55 // Отговор

    Прах в очите на хората….. Два мандата не му стигнаха на Методи и неговите “ коалиционни партньори“ да свършат нещо полезно за общината , но за сметка на това свършиха много за себе си. Не разбраха ли всички „участващи“ до сега през годините , че хората не ги искат вече, че им писна от празните обещания по изборите. Хората този път ще гледат внимателно и ще търсят истинската промна, промяната , която да вкара в управлението наистина нови и доказани хора , а не замаскирани стари чанти под нова абривиетура , партия или сдружение , както са свикнали да прескачат от едно в друго.

  2. Гербаджии ски номера // 10.06.2015 в 12:44 // Отговор

    И този, и Караилиев правят сателитни листи на ГЕРБ. И този, и Караилиев се скъсаха да работят общински обекти. Идете на спортната зала и вижте Караилиев. И все пак, той поне не е съветник. Но методи Стойнев как не го е срам – всеки може да го види на социалните жилища. Това не е ли конфликт на интереси? Къде е прокуратурата?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien