ВИДЕО/Добрите новини от Костадин Костадинов: Национална волейболна база в Дупница и филиал на университет

Национална волейболна база да бъде изградена в Дупница, това ще настоява председателя на Общински съвет Костадин Костадинов. "Проведох разговори с президента на волейболната федерация и имам неговата подкрепа. Трябва да намерим финансиране по европрограми и базата ще бъде факт", заяви Костадинов. Изнесено обучение в Дупница на висше учебно заведение, това е другия проект по който работи Костадинов. "Може да ви звучи нереално, но имам конкретно предложение и още на 17-ти април ще предложа на Общински съвет да гласува подкрепа на тази идея. Ще търсим лоби и сред депутатите", допълни Костадинов. Повече подробности в следващото видео.

Print Friendly

15 Коментари на ВИДЕО/Добрите новини от Костадин Костадинов: Национална волейболна база в Дупница и филиал на университет

 1. Костадинов каза че това не е свързано с 1 април ама аз не вервам

 2. а ако стане тогава какво ще кажете бе

 3. честит първи април // 01.04.2015 в 23:22 // Отговор

  Ами като го видяхме как убедително лъже , как да се вярва на такъв човек?!

 4. се едно не сте ме чули // 01.04.2015 в 23:25 // Отговор

  Тоо е тръчилажи фурнажия.

 5. Анонимен // 02.04.2015 в 0:56 // Отговор

  Това са хубави идеи

 6. Пожелаваме му успех!!!

 7. На кое да вярваме???

  Плаща се по лева на час след 20 минути безплатен престой – Костадин Костадинов пред Струма

  Не, не е истина, не се вземат пари на паркинга на болницата – Костадин Костадинов пред ТВ7

  Плаща се само на паркинга на болницата – Костадин Костадинов на пресконференцията вчера

  Госоподин Костадинов, кога казвате въобще истината?

 8. матей е един прост и неориентиран човек, гледа само лапачката и партията, която е на власт, гаден мишок и мръсник!

 9. Призовавам да бъде официално обявено и приложено с документ от който да е видно кой е общинският съветник краднал вода манипулирайки водомера. Дупничани сме го избирали и дупничани имаме правото да го разберем.

 10. Кой сте вие господин Костадинов, защото не ви познавам? И какво направихте за този град (не за вашата лефтерова банда), че така смело говорите, пардон, четете? ? ?

 11. Това което е направил Костадин Костадинов не го е направил никой.Той е човекът който казва нещата с истинските им имена.Не се опитвайте да го изкарвате крадец или престъпник,защото е човек с положение и възможности,също както доктор Лефтеров.Това са уважавани и честни хора в града и всички го виждат.Герберите се опитват да ги дискредитират с слъхове и лъжи,но кампанията им няма да успее.Кпостадинв като истински мъж си призна,че са сбъркали за бариерата и са си платили.Това е мъжка и достойна постъпка.А опитите да вмените,че болницата е краднала вода и манипулирала водопровода е поредната плиткоумна лъжа по техен адрес.Хора с възможности не биха се правили на дребни таракати с такива неща.Не е сериозно.ОДБ се разширява все повече в Дупница и е единственият шанс да излзе града от дупката

 12. кога ще спрете да лъжете ?! // 02.04.2015 в 14:31 // Отговор

  Проблема на българите е ,че постоянно политизират случилото се , тук не трябва да се говори за партии , а за отделни персони , защото те преследват всякаква партиина и публична реализация единствено за лична облага , не партията им казва да сложат бариера или да манипулират водомер . Какъв е месечният разход на вода на тази болница, това ще даде яснота за каква сума става въпрос ?! Колко са взели междувременно от бариерата и каква глоба са платили и кой няма да бъде безпристрастен , а ще лъже , ако не осъзнава , че върши нещо нередно ?! Отговорете си на тези въпроси и тогава пишете !

 13. Наблюдател // 02.04.2015 в 16:49 // Отговор

  Господина от снимката е същият , като тези по които плюва. Един дол дренки са и именно за това се карат , защото взаимно си пречат и интересите са им едни и същи , а именно – да лапат от разпределението на бюджета на общината и парите по европроектите. И двамата имат интереси и фирми в строителството , откъдето напоследък най- лесно и най – много се краде. ДУПНИЧАНИ!!! Отворете си очите и гласувайте най – на края доверие на хора , които са извън тази шайка управляваща Дупница десетки години по такъв некадърен начин. Търсете човек , който да е извън политико – икономическата групировка останала още от времето на братя Галеви , защото независимо от каква партия са – ГЕРБ,БСП,ЛИДЕР,или коалиция, като ОДБ , то тези хора са обвързани по между си от край време и игричките , които си играят са на наш гръб , за сметка на народа. Не гледайте сляпо в КЛОУНИТЕ НА ДЕНЯ , които медиите ви поднасят като единствена алтернатива , това е заблуда !!! Тези хора не заслужават нашето доверие !!!

 14. Бате, цела България знае какъв е президента на тая федерация ти си тръгнал с него да се рекламираш. Мани недей че се излагаш

 15. И в Нопва телевизия те разкриха // 05.04.2015 в 13:34 // Отговор

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien