Васил Василев бе избран за председател на УС на новоучредения ФК Марек -1915

Снощи бе проведено учредително събрание на ФК Марек-1915. Близо 20-души се събраха на стадион Бончук, за да основат новия футболен клуб. Учредителното събрание избра УС, който ще се състои от 5-членове и това са: Васил Василев-икономист, Иван Раков-бизнесмен, Краси Влахов-бизнесмен и представител на ветераните на Марек, както и представители на двете школи, които се обединиха в новия клуб- Борис Кръстев от Марек 2007 и Янек Кючуков от Марек 2010. За председател на УС бе избран Васил Василев, който работи в София и от дълги години е сред футболните деятели в града. Предстои да бъдат утвърдени и различните постове в клуба, като Янек Кючуков остава изпълнителен директор, Анжело Кючуков ще отговаря за ДЮШ. Борис Кръстев ще бъде и старши треньор на мъжкия тим. УС ще се събира поне веднъж месечно, като всички решения, които влизат в сила трябва да се вземат с пълно единодушие. Тази вечер от 17:45 часа ФК Марек 1915 ще изиграе контрола с мексиканския Фут Бико.

Очаквайте още подробности.

 

 

Print Friendly

9 Коментари на Васил Василев бе избран за председател на УС на новоучредения ФК Марек -1915

  1. Това Клеменцо ли е този?

  2. епа он е

  3. не е той

  4. УС ще взима решенията с пълно единодушие!!!!.Е значи ако Боре или Янек трябва да бъдат сменени ще ТРЯБВА и те да гласуват срещу себе си???

  5. Айде бе че гласуват срещу себе си они толкова драпаха за тия постове

  6. Аре бе кога ще има повече подробности? Кой е този президент и какъв му е бизнесът

  7. Ne e klemenca

  8. Ela na stadiona i vishte koi e

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Новоучреденият ФК „Марек – 1915″ с първа победа | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви, Видео

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien