ВАНДАЛИЗЪМ! Потрошиха 40 метра от дървената ограда водеща към парк „Рила“, има заподозрени

Неизвестни засега вандали са потрошили дървената ограда на алеята водеща към Парк "Рила" в Дупница, алармираха наши читатели. Изстъплението на хулиганите е станало снощи и са поломени над 40 метра ограда. Сигнал е подаден към полицията в Дупница, която ще разследва инцидента. Оградата спираше и излизането на коне и други едри животни на пътното платно и вече е започнало частичното й възстановяване от строителния отдел към общината, като ще отнеме поне 2 седмици.

Има и заподозрени за хулиганската проява, научи още zadupnitsa.com. Ден преди инцидента, няколко автомобили са си правили гонка и са демонстрирали "свисетен на гуми" и "карачески умения", за което са получили предупрежедение от охраната на парка и от случайни посетители с деца. "Държаха се арогантно и нагло и не спряха да сипят заплахи и обиди", разказа очевидец на пишамн-шофьорите, които са заподозрени за "отмъщението". Дали са те, това ще прецени полициятас, след като приключи следствието.

DSC00008

Print Friendly

6 Коментари на ВАНДАЛИЗЪМ! Потрошиха 40 метра от дървената ограда водеща към парк „Рила“, има заподозрени

 1. Дупничанин // 27.04.2015 в 13:52 // Отговор

  Плюхте по Галевите, ама ако бяха тук, на дали някой селяндур би си позволил подобни своеволия!

  • Напълно съм съгласен!Българина е такова животно,което трябва да го е страх от някой…за съжаление

 2. Това са селяндурите от Сапарева баня деъто се правиха на оворени онзи ден. Айде да ги приберат малко на ладовинка у аресто да посгреят бъбреците. Дееба шопаците

 3. МАРЕКЧАНИН // 27.04.2015 в 16:48 // Отговор

  Ако има заподозрени – прилагане на бързо съдебно производство и покриване на щетите в троен размер!

 4. Простотията граници не признава // 27.04.2015 в 21:54 // Отговор

  Време е да започнем гражданска инициатива – заснемане на вандалите и хората, които мърсят, крадат и унищожават общинска собственост и пускане в мрежата. Да ги видим всички пък дано и органите на реда се раздвижат. Дори магнолиите от централния площад откраднаха, а те са на 50 метра от полицията. Нали има видео наблюдение. Защо не вземат мерки и от общината и от полицията, която блажено проспива всяко нарушение?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien