Вандали атакуваха офиса на ПП ГЕРБ – Сапарева баня (СНИМКИ)

Едно от осветителните тела на офиса на ПП ГЕРБ в град Сапарева баня бе изпочупено тази нощ. Сапарева баня осъмна и с изпокъсани винили на кандидата за общински кмет от ГЕРБ Калин Гелев. Единият от винилите се намира на хранителен магазин, собственост на новоизбрания общински съветник от ГЕРБ Христо Милтенов. Другият винил е разположен на тенис корта, намиращ се на ъгъла на ул. "Трети март" и ул. "Васил Левски".

3

"Проведохме изключително толерантна кампания. И дори за момент не сме си позволили да проявим вербална агресия или каквито и да било нападки към наши опоненти. В този акт прозира озлобление, страх и безсилие. Възмутени сме и призоваваме нашите опоненти да се придържат към добрия тон и да играят честно. Нека бъдем спокойни и търпеливи. В крайна сметка жителите на община Сапарева баня са тези, които ще решат изхода на кметската надпревара в неделя и аз съм убеден, че те ще направят разумен избор за видима промяна", коментира кандидатът за общински кмет Калин Гелев.

Кандидатът на ГЕРБ ще се яви тази неделя на балотаж с независимия кандидат Васил Маргин.                                                                                       

Иззети са записите на камерите от съседната банка, от сградата на Общинска администрация и от хранителен магазин. От щаба на ПП ГЕРБ казаха, че очакват да се снеме архивът от видеонаблюдението през нощта, за да се установят извършителите.

 14

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien