Въпреки кошмарните улици днес в Дупница към 11:00 няма регистрирани ПТП-та. Вижте на кои телефони може да подавате сигнал за снегопочистване

Улиците в Дупница продължават да създават проблем за шофьорите. Опасни са почти всички по-големи кръстовища, сигнализират читатели на zadupnitsa.com. Кошмарна е ситуацията и по второстепенните улици. Към 7:00 часа тази сутрин снегорините бяха минали по така наречените главни улици на Дупница, но без да ги обработят навсякъде допълнително. Въпреки тежките пътни условия, шофьорите са внимателни и  към 11:00 часа няма регистрирани ПТП-та

Непочистени продължават да бъдат и голяма част от тротоарите  в града.

Ако имате сигнали може да ги подадете на телефоните на Община Дупница: 0701/59259 или 0879/523-474

 

Print Friendly

10 Коментари на Въпреки кошмарните улици днес в Дупница към 11:00 няма регистрирани ПТП-та. Вижте на кои телефони може да подавате сигнал за снегопочистване

 1. добре че хората внимават!!!!!!!

 2. Срамота е бе! Падна 15 см. сняг в град Дупница и край…. хаоса е пълен! Главните улици са в окаяно състояние, непочистени и не са третирани с нищо…! Второстепенните улици в кварталите са ужас! Ако се набиеш в някоя преспа и си до там! Светофарите на ГУМ не работят, колоните са дълги до безкрай! Нали има снегопочистваща фирма? Някой от Общината инспектира ли свършената и работа? Искам да чуя каква санкция ще и бъде наложена за НЕсвършената днес работа! Пълна пародия! Жалка картинка сме! Не че съм възмутен, а едва се сдържам да не пиша нецензурни думи!
  Не се опитвайте да изкачите улица Родопи от градинката Левски нагоре! Не помагат нито зимни гуми нищо братче! Пууу да ви … …….и на снегорините и на умрелата фирма!

 3. Фирмата която чисти е с управител Йордан Йорданов – Данчо Тъпото, бивш заместник кмет, откраднал минимум половин милион от общината. Кой му даде договор на тоя некадърник е за бой.

 4. Шега: Улиците в жк „Бистрица“ са изчистени до асфалт! Да, да – ама нееее!

 5. Тая фирма не заслужава да получи и стотинка. Даже те требва да платят за това. Такъв кошмар не е било от години. Може ли да киараш със снегорина и да не хвърляш нито пясък нито сол нито нищо. И то стана пързалка и стъкло. Или пестят от материалите или са некадърни и некомпетентни от тая фирма. Или пък е и двете.

 6. Йордан Йорданов ли е отговорник на тази фирма???Ясно,слагайте вериги,синджири,запасявайте се с лопати.Тоя е некадърен за 5 а ще чисти града.

 7. Не се опитвайте да изкачите улица Родопи от градинката Левски! Не помагат нито зимни гуми нищо братче! Пууу да ви ..

 8. Анонимен // 30.12.2014 в 0:28 // Отговор

  Снегорина минава и не чисти.Важното е да се открадне хем нафтата хем парите за материали.боклуци долни
  тази вечер за малко да се размажа на Сба-то в горна махала.д…..ба боклуците крадливи и марзеливи

 9. дупничанин // 31.12.2014 в 19:43 // Отговор

  От общината, както намират време и място да се похвалят с някое събитие, сега да обявят пред всички от Дупница и селата около Дупница размера и вида на санкцията която са наложили на почистващата фирма заради Коледно-Новогодишния кошмар който ни осигуриха.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien