В жк. „Бистрица“ и жк „Яворов“ предпочитат „почистване“ с… „изхвърляне на боклука директно от терасата“, ще глобяват до 150 лева

Финансови санкции ще бъдат директно налагани на тези собственици на апартаменти, които изхвърлят боклуците си от…терасите и прозорците. Множество сигнали са получени в Община Дупница най-вече от живеещи в района на жк. "Бистрица" и жк "Яворов" за подобни всекидневни деяния, допълват от пресцентъра. От Контролното звено вече започнаха обходи на въпросните сигнали и ще следят за подобни нарушения. Най-много подадени жалби има за блоковете 72, 62, 65 и тези в района на последната спирка в най-големия жилищен квартал на града.
Само преди 2 седмици, в жк. "Бистрица", собственик на апартамент за малко не уби работеща по почистването, изхвърляйки найлонова торба със строителни отпадъци директно от терасата. Няколко сантиметра и късмет спасиха жената от сериозни последствия. Паметен е случаят от преди няколко години, когато пак в жк. "Бистрица", бе изхвърлена найлонова торба с… изпражнения върху главата на служителка от озеленяването. Санкциите са от 50 до 150 лева, а сигнали се приемат денонощно на 0701 5 92 59.

Print Friendly

2 Коментари на В жк. „Бистрица“ и жк „Яворов“ предпочитат „почистване“ с… „изхвърляне на боклука директно от терасата“, ще глобяват до 150 лева

  1. Еба си и простио народ.

  2. Простотията граници не признава // 21.04.2015 в 16:03 // Отговор

    Липсата на култура, хигиена и познаване и зачитане на общочовешките ценности в този град е ужасяваща. Затова и прословутия „дупнишки модел“ процъфтяваше и процъфтява тук. Има шепа хора с интелект и култура, но за съжаление облика на града го дава преобладаващата маса неграмотни човекоподобни.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien