В Дупница ще възстановяват пътя, по който са пренесени мощите на Св.Иван Рилски от село Червен брег до Смочево

Лидерът на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов проведе приемен ден с жители на общината. По време на приемната, гражданите са поставили въпроси от социален характер, обсъдени са проблеми с инфраструктурата в малките населени места, както и казуси с имотни делби, информират от пресцентъра на партията.

Пред Константинов дупничани са изразили възмущението си от гласуването на общинските съветници миналия петък да бъде узаконена бариерата, монтирана на улицата към частната болница. Те са изказали недоволство от това, че с монтирането й се спира свободният достъп до болницата, а и нерегламентирано се събират по 2 лв. на час за престой.

Ивайло Константинов се е ангажирал и с една изключително интересна идея – да бъде част от Инициативния комитет, който ще работи за възстановяването на Бели път. Това е пътят, по който са пренесени мощите на Св. Иван Рилски, в отсечката от с. Червен брег до с. Смочево. "Това е идея с огромен потенциал. Заслужава си да й се обърне нужното внимание. В цяла Европа поклонническият туризъм е много добре развит. В България също има такъв, но не се използва максимално", коментира Константинов. Той заяви, че това също е част от стратегията на цялото общинско ръководство, както и на  структура на ГЕРБ в Дупница. По време на приемната си той бе поканен от известен дупнишки краевед да се включи в екипа, който ще работи по реализирането на тази идея.

Координаторът на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов организира приемна за жителите на общината почти всеки вторник. Така той има възможност да чуе от първа ръка проблемите на гражданите и да им окаже съдействие с каквото е възможно.

Print Friendly

4 Коментари на В Дупница ще възстановяват пътя, по който са пренесени мощите на Св.Иван Рилски от село Червен брег до Смочево

  1. Гражданин в приемната // 01.04.2015 в 14:40 // Отговор

    А научава ли Ивайло Константинов от тези срещи с гражданите на Дупница,че в центъра на града има един изоставен,грозен строеж? Знае ли той какви са глобите и наказанията,ако местната власт е на мястото си,за просрочено незавършено строителство? Плаща ли наеми за окупираните тротоарни площи? ПИТАМЕ !!!

  2. Още един гражданин в приемната // 01.04.2015 в 14:46 // Отговор

    Координаторът на ГЕРБ-Дупница е проблем на гражданите на Дупница.

  3. А други партийни лидери къде се мишката, та не се срещат с хората?! Само по избори се показват! Иначе никакви ги няма…

  4. Това е много добра инициатива и заслужава да бъде подпомагана с всички сили. Успех и кажете как да се включим всички.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien