В Дупница избират фирми, които да санират ДГ „Таушаница“ и да поставят фотоволтаици на ДГ „Калина“

Община Дупница обяви процедура по избор на изпълнители за две от детските заведения в града. Процедурата е "под условие", тъй като финансирането е от Националния доверителен екофонд. Договорът с избраните изпълнители ще влезе в сила, след осигуряването на нужните средства от фонда.
Цялостно саниране, изолация, дограма и т.н. се предвижда в "Таушаница". Общата прогнозна стойност за дейностите е 318 021,46 лева с ДДС. Максималният срок за реализиране на дейностите и предаването на обекта в завършен вид е 60 календарни дни.
Далеч по-любопитна и интересна е процедурата за въвеждане на енергоспестяващи мерки в ДГ "Калина". Тя предвижда доставка, монтаж, инсталиране и фотоволтаична централа със 110 панели, които да бъдат разположени на покрива. Общата прогнозна стойност е 113 655 лева с ДДС, а срокът за реализация е до 30 календарни дни.
Крайният срок за подаване на документи за участие е 10 април, а ден по-късно в открито заседание, комисия с представител и на Екофонда, ще отворят офертите.

Print Friendly

2 Коментари на В Дупница избират фирми, които да санират ДГ „Таушаница“ и да поставят фотоволтаици на ДГ „Калина“

  1. Завиждам на родителите, които могат да ползват Калина за своите деца.Защо всички директори не бяха като Хаджийска еххххх

  2. Нали Детската градина в Таушаница не функционира, или пак някой наш човек ще се възползва от нея и трябва ние да му платиме гъзарията. Дано поне не е публичен дом.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien