ЕКСКЛУЗИВНО! 20-тонна цистерна се преобърна на моста на Дупница при жп. линията (СНИМКИ)

20-тонна цистерна вдигна на "крак" всички институции в Дупница и областта преди по-малко от два часа. Возилото, с благоевградска регистрация се преобърна на моста на входа на Дупница от София и увисна от него само на 3 метра от жп.линията. Първоначалната информация, че е пълен с 20 тона пропан бутан изправи на нокти Пожарна, полиция и Гражданска защита. От местното РПУ веднага предприеха мерки и спряха движението за вход и изход към София, както и част от Е-79. Участъкът бе отрязан в радиус от 100 метра, до пристигането на Пожарните и Гражданска защита. Впоследствие обаче се разбра, че 15-метровата цистерна е празна и няма опасност от взрив. На място веднага дойдоха областния управител Виктор Янев, заместник кмета на Дупница Крум Милев, шефа на полицията Валентин Гълъбов, началника на магистрална полиция Александър Александров. По-късно на мястото на инцидента пристигна и областния шеф на МВР Емилиан Стамболийски. Малко след инцидента на мястото пристигна и кмета на града Методи Чимев, а по-късно се появи и един от собствениците на благоевградската фирма .

Цистерната е пътувала по Е-79, като шофьорът е влязъл към Дупница и по незнайни причини, не е успял да вземе завоя, след което се е сринал в пропастта. Той е закаран в местната болница без опасност за живота. В момента се чаката кранове, които да издърпат машината, която виси и се държи на едното от колелата си.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

2 Коментари на ЕКСКЛУЗИВНО! 20-тонна цистерна се преобърна на моста на Дупница при жп. линията (СНИМКИ)

  1. Антанета Гулева // 31.03.2015 в 15:31 // Отговор

    Страхотно попадение на вашия фотограф или журналист-не зная! Поздравления за отличната работа! СПОРЕД МЕН СЪС СНИМКАТА С ПРЕМИНАВАЩИЯ ОТДОЛУ ВЛАК МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА В НЯКАКЪВ КОНКУРС!оЩЕ ВЕДНЪЖ-ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

  2. mnogo e qka snimkata naistina. Kefi me

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Излезе тестът за алкохол на шофьора на цистерната, която катастрофира вчера. РПУ-Дупница изяснява причините за инцидента | Всичко За Дупниц

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien