УЖАС! Младежи си организирали бънджи-скокове на крана на „Новата болница“ над Дупница, премахват го спешно

Опасният кран, който се намира при т.нар. "Нова болница" в района на Дренски рид над Дупница, ще бъде премахнат. Причината са зачестилите сигнали за младежи използващи опасното съоръжение за най-различни "забавления", включително и за…бънджи скокове. Сигнали за опасностите и използването на съоръжението за катерене предимно от младежи и деца са подадени до Община Дупница и от полицията.
Със заповед на кмета инж.Методи Чимев са предприети незабавни мерки по премахване на съоръжението, което е неизползваемо, като бракуването е констатирано с решение на сформирана за целта комисия. Община Дупница сключи договор със специализирана фирма за демонтирането, което ще стартира още в почивните дни.

Print Friendly

3 Коментари на УЖАС! Младежи си организирали бънджи-скокове на крана на „Новата болница“ над Дупница, премахват го спешно

  1. Кран за милиони левове виси декади до така наречената „Нова болница“ за милиони, а на никой не му пука толкова години колко струва тоя кран и защо не е продаден докато е бил годен за използване…

  2. Данъкоплатец // 22.07.2016 в 2:05 // Отговор

    Това се нарича БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ . Този кран 100% ще обогати някой тарикат или тарикати , но кой ли го е зарязал така безхаберно толкова години ?!

  3. куцо пиле // 22.07.2016 в 15:46 // Отговор

    Дайте поне да видим видеото което са заснели ?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien