Уважавани дупничани издигат д-р Иван Ибришимов за кмет на Дупница

Кандидатурата на д-р Иван Ибришимов за кмет на Дупница бе издигната от инициативен комитет, в който влизат д-р Валя Николова (педиатър в Общинска болница), Янко Динков (бивш треньор на Марек, избран за треньор на Дупница за миналия век), Лони Хаздай (бизнесмен), Сотир Занев (административен директор на Софарма) и Стефан Сотиров (нотариус).

Ето какво заяви Янко Динков: „ Д-р Иван Ибришимов е от стара и известна дупнишка фамилия, позната на всички в града, доказа като народен представител, че може да работи за Дупница и съм убеден, че ще бъде един добър кмет.“

Друг член на инициативния комитет, Лони Хаздай допълни: „Аз съм работил  с д-р Иван Ибришимов, докато той беше народен представител и тогава доказа, че е безпристрастен в работата си и може да надскочи партийните интереси. Д-р Иван Ибришимов показа професионализъм и позитивно отношение към всички граждани на областта, независимо от партийните им пристрастия, което в този момент на изострени политически брожения е изключително важно и ползотворно за Общината, за да се избегне противоборството между политическите субекти и да се работи за просперитета на Дупница, нещо което до момента не бе демонстрирано.

Кандидатурата на д-р Иван Ибришимов  ще бъде подкрепена и от БСП. Това стана ясно снощи на конференция на местната структура на партията. Официална позиция на БСП се очаква до седмица. Лидерът на партията в Дупница, Станислав Павлов заяви: „Да наистина има такова решение, но официално ще бъде оповестено на пресконференция, когато станат ясни кандидатите ни за кметове на селата и е готова листата за Общински съветници.“

Zadupnitsa.com потърси за коментар д-р Иван Ибришимов. Ето какво отговори той на въпроса: Защо бе издигната кандидатурата му от Инициативен комитет, а не от БСП, на която той е член?„Радвам се, че уважавани дупничани застават зад моята кандидатура. За мен това е чест. Важно е един кмет да има широка обществена подкрепа и да може да работи с всички партии в името на града. Като народен представител съм показал, че мога да работя с всички в полза на града и областта. Радвам се, че първата подкрепа идва от БСП, партията от която произлизам и чийто член съм.

Print Friendly

1 Коментар на Уважавани дупничани издигат д-р Иван Ибришимов за кмет на Дупница

  1. Zadupnitsa.com: На този етап, всички коментари под тази статия, както и под други, свързани с предстоящите местни избори ще бъдат премахнати.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien