УТРЕ! На 3D презентират как ще изглежда Дупница след година

Най-важният проект за Дупница или както кмета на града Методи Чимев го нарече – "проектът на мандата" ще стартира утре. В 10.30 часа утре, в заседателната зала на общинска админстрация ще бъде сключен официално договорът с фирмата-изпълнител ДЗЗД "Съвременна Дупница 2014" – Пловдив и Чимев. Ще бъде направена 3Д презентация на дейностите, които ще бъдат извършени в районите влизащи в този проект. В 11.30 часа в междублоковото пространство на жк "Развесена върба" ще бъде направена първа копка и водосвет. Освен този квартал, сериозни подобрения ще бъдат направени и в жк "Дупница" и "Минчо площад", както и основни улици, които ще бъдат изцяло преасфалтирани.

От тази година, Общината въведе практика с официално подписване и презентиране на най-големите от финансово естество проекти.

Прпомняме, че Община Дупница спечели в началото на миналата година финансиране и на 20 май 2013 година получи официално чек за 5 млн. лева. В проектното предложение е заложен и допълнителен обем от дейности за още над 1 млн. лева, но те са само резервни и в случай, че някоя от другите общини не успее да реализира този проект.

"Всеки, който иска да се запознае с това, как ще изглежда градът след 1 година, да заповяда в залата утре", приканиха от администрацията.

zadupnitsa.com

Print Friendly

6 Коментари на УТРЕ! На 3D презентират как ще изглежда Дупница след година

 1. Да не забравите да ни сложите бариера на Жк-то

 2. коментатор // 11.08.2014 в 17:31 // Отговор

  Най – добре , ЖК – то да ги направят с визов пропусквателен режим до центъра.

  • А майкати на тебе от къде е . Да не ти требва виза после за да я посетиш

 3. a u jk bistrica ni6to li nema.kmete tam znae6 li kolko hora jiveqt

 4. Кой разбира в Жк-то се спира ама ни ебават нищо за нас нема….

 5. Анонимен // 12.08.2014 в 9:28 // Отговор

  Дано оправят Развесена върба защото там положението е ужасно.Направо трагедия.Има не дупки,а цели военни окопи.И плочките са изпочупени отдавна,а колите се паркират и у тревата.И това е европейска работа.Дано се оправи наистина

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien