УЛЕСНЕНИЕ! Документите си до Община Дупница вече ще ги следим по интернет

Справка през интернет за всички подадени жалби, молби и други документи до Община Дупница ще могат да се следят от техните податели, информират от пресцентъра на администрацията. Услугата е вече достъпна на сайта на общината под "Проверка на задължения за местни данъци и такси". Входиращите искания до

С този отрязък проверяваме докъде ни е стигнала молбата.

С този отрязък проверяваме докъде ни е стигнала молбата.

администрацията получават уникален код, с който могат да следят движението на своя документ, без да е необходимо да ходят до фронт-офиса, за да се интересуват докъде е стигнала преписката. Базата данни има и архив на всички подадени от конкретното физическо или юридическо лице документи. "Услугата е с цел облекчаване на жителите. Мнозина са живеещите постоянно извън региона, които се нуждаят по една или друга причина от издаването на определени документи. Тъй като въпросното издаване на документи изисква различни срокове, гражданите ще могат да следят постоянно движението и в момента, когато в системата видят, че е обработено, могат да дойдат и да си го получат", коментира зам.кметът Олга Китанова.

Print Friendly

2 Коментари на УЛЕСНЕНИЕ! Документите си до Община Дупница вече ще ги следим по интернет

  1. Димитър Овчаров // 23.05.2017 в 20:38 // Отговор

    Пълни глупости! То до скоро не можеше да се направи никаква жалба или нещо друго на сайта. Тъкмо, че обърнах внимание на администратора на сайта, та пооправи нещата. Да не говоря, че веднага след като вече имаше възможност да се пише там, все едно няма никой. Пълни неграмотници назначени по партийна линия работят в тая община. Докъде ще го докараме така?

  2. Прав си Митко. Всички кадри там са на ГЕРБ. Който не е от тях беше отстранен.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien