ТУКА ИМА, ТУКА НЯМА! Върнаха отново „въртележката“ на входа на Община Дупница (СНИМКА)

Добилата популярност „въртележка“, която ограничаваше достъпа до администрацията на Община Дупница отново се монтира. Служители от Общината я възстановяват на мястото, където бе до преди близо 4 месеца.
Тя бе монтирана с началото на Ковид-пандемията във всички учреждения по разпореждане тогава на Министерски съвет за ограничаване досега на външни лица и като мярка за ограничаване разпространението. От Община Дупница тогава въведоха работата „на гише“, т.е. жителите да подават необходимите документи за извършване на услуга, а не те да ходят по стаите и впоследствие да си ги вземат напълно готови. „Въртележката“ бе трън в очите на мнозина, които негодуваха от ограничения достъп.
С встъпването си в длъжност, веднага след като бе избран за кмет Първан Дангов, въпросната въртележка бе премахната.
Куриозно обаче, от днес тя отново ще изпълнява функциите си. Това със сигурност ще бъде от полза на администрацията, която към настоящия момент се записва в тетрадка за влизане и излизане, защото ще може да се чекира за секунда.
Ситуацията прилича като със стоп-колчетата пред полицията, които тази седмица ту се монтираха, ту се демонтираха. Днес отново бяха демонтирани част от тях, а всичко прилича на „Тука има, тука няма“.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien