Цветан Цветанов: Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сапарева Баня Калин Гелев е еродиран и почтен човек. Отборът от общински съветници, който седи зад него, е съставен от хора с различни професии, доказали се в своята сфера. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Сапарева баня. „Важно е да има стабилно присъствие в общинските съвети. Можем да предложим на обществото най-подготвените и най-достойните кандидати, които могат да защитават интересите на хората“, подчерта Цветанов. Според зам.-председателя на ГЕРБ изборът на Калин Гелев за кмет ще спомогне на Сапарева баня да се развива максимално добре. „Това ще стане чрез доверието, което има Европа в изпълнителната власт, благодарение на нашите позиции. За нас е важно развитието на целия Кюстендилски район”, каза Цветан Цветанов. Според него, ако бъде постигната убедителна победа в Сапарева, баня това означава, че има доверие и сигурност към управлението на министър-председателя Бойко Борисов. „Това доверие и тази сигурност ще ни дадат възможност да реализираме всички мащабни проекти, които и в момента се реализират на територията на цялата страна“, посочи той. По думите на Цветанов за ГЕРБ е от значение да се развиват общините.

news-35432-52211

„Ако днес пътувате из страната ще видите, че там, където са кметовете на ГЕРБ, има видими резултати. Има видими резултати, благодарение на усилията и труда, които е вложила ГЕРБ и на тези, които са работили в местната власт”, заяви председателят на Националния предизборен щаб. Цветан Цветанов присъства на водосвет за здраве и успех на ГЕРБ в офиса на партията в Сапарева баня. Калин Гелев и общинското ръководство на партията му подариха ръчно рисувана икона на свети Иван Рилски, който е пазител на цялата област. На площада в Сапарева баня Цветанов се срещна с много жители и гости на града и се включи в хорото. Зам.-председателят на ГЕРБ подари футболна топка на капитана на отбора на село Ресилово и разговаря с Димитър Кисьов – председател на Комисията по планинско бягане в Българската федерация по лека атлетика и отбора от Сапарева баня.

news-35432-52212

Цветанов се включи и в инициатива на МГЕРБ-Кюстендил под надслов „Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев“.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien