Цветан Цветанов подкрепи отбора на ГЕРБ – Дупница и кандидата за кмет инж. Методи Чимев

Цветан Цветанов с част от отбора на ПП ГЕРБ-Дупница днес.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе днес в Дупница, за да подкрепи кандидата за общински кмет инж. Методи Чимев и отбора на ГЕРБ – Дупница. „Koгато имаме успех в местната власт, това означава, че гарантираме стабилност на сегашното управление на страната. Методи Чимев отново ще бъде кмет на Дупница, защото ГЕРБ работи за видими резултати. Тук има една устойчивост, която трябва да продължи“, заяви Цветанов по време на откриването на кампанията на

Цветанов подкрепи инж.Методи Чимев за втори мандат.

Цветанов подкрепи инж.Методи Чимев за втори мандат.

ГЕРБ в Дупница. По думите му, номер 18 за кмет на Дупница Методи Чимев ще даде възможност на всеки зрял гражданин да гласува по съвест. „Много от политическите ни опоненти твърдят, че могат да дадат алтернатива на успешното управление на ГЕРБ. Всички ние видяхме каква алтернатива ни даде БСП, когато имаха министър-председател Пламен Орешарски. През 2013-2014 г. България беше отдалечена от единственият възможен път за България – европейският“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов беше категоричен, че правителството на Бойко Борисов полага големи усилия България да усвоява европейски средства по оперативни програми. „Направеното от инж. Методи Чимев в Дупница е ясен показател за това, което прави ГЕРБ. Новият финансов програмен период ще даде възможност на българските общини да се възползват от 32 млрд. лева за изпълнение на всички секторни политики“, посочи още Цветан Цветанов.

Цветанов разговаря и с дупничани

Областният управител Виктор Янев и депутата от ГЕРБ Кирил Калфин също дойдоха в Дупница, за да подкрепят отборът на ГЕРБ.

работния проект, следва инвестиции, които трябва да осигурим, защото този туристически ски-център с над 7 км писти, влекове и сподвижната с това инфраструктура, ще промени изцяло самото финансово състояние не само на града и селата, но и на самите жители. Все пак това ще отвори и много нови работни места, а и подобри финансовото състояние на хората. Това ще бъде един от основните ни приоритети през следващия мандат", допълни инж.Чимев.

На срещата с дупничани присъстваха и народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил Кирил Калфин, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният управител Виктор Янев и зам.-областният Радослава Чеканска. Цветан Цветанов бе придружаван и от координатора на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов, областния административен секретар Емил Гущеров, общинските кандидат-кметовете на ГЕРБ и кандидат-съветниците от ГЕРБ-Дупница.

Младежите от ГЕРБ-Дупница и Андрей Новаков показаха своята подкрепа за Методи Чимев с флашмоб, под мотото: "Видими резултати за Дупница с Методи Чимев". Новаков подчерта, че благодарение на европейски средства, са санирани повечето училища и детски градини в община Дупница.

Представянето се състоя в театралния салон и приключи с концерт.

Представянето се състоя в театралния салон и приключи с концерт.

DSC06733 DSC06741 DSC06753

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien