Тричленка ще рови във ВиК-Дупница, готви доклад за финансовото състояние

Състав от 3-ма общински съветници ще рови в документацията на ВиК-Дупница, за да запознае Икономическа комисия и Общински съвет с реалното състояние на друбеството. Тпова стана по предложение на БСП-лидерът Станислав Павлов. "Тоа е обида срещу цяла една Икономическа комисия от 9 човека. Дайте да се уважаваме. Каква тричленки, двучленки… Има си Икономическа комисия, на която това й е работата. Щом ще има такива тричленки да се нагърбват изцяло с ВиК, аз повече отношение няма да вземам", настръхна от микрофона д-р Попниколов. Продиктувано от изказването му, председателят на групата общински съветници Емил Панчев отказа да предложи човек за 3-членката. В крайна сметка триото бе избрано. В рамките на месец, доскорошният шеф на "Напоителни системи-Струма" Александър Анин и Чавдар Милушев от БСП и инж. Владимир Владимиров от Лидер ще трябва да изготвят доклад за състоянието на общинското дружество. Най-яростен "фен" на Управителя на дружеството Илия Илиев е именно Милушев, който на всяка сесия по темата ВиК е първа писта и не пропуска да поиска оставката на Илиев. До това решение се стигна, след като пропадна изборът на Контрольор във водното дружество за срок от 3 месеца. "Не трябва контрольор, а прокурор", извика от микрофона Милушев, като преди това обяви, че Илиев е некадърен и трябва да бъде сменен час по-скоро. "Той е некомпетентен и неподготвен. Нямам нищо лично срещу него като човек, даже с баща му сме добри приятели, но не става за Управител", изказа се култовият съветник от БСП и предвизвика усмивки в залата. Стоян Шушков от ОДБ се обърна към Милушев, че като иска махането на Илиев да го направи по редът, по който трябва. "На следващата сесия ще го внесем", обеща Милушев. Той нападна за пореден път Илиев за закупуването на лизинг на багер на стойност 170 000 лева, без да е получил разрешение за това от Общински съвет. "Никакви 170 хиляди лева… Цената му е 107 хиляди лева, разсрочено за 5 години и е проведен търг по ЗОП за машината. Разрешение за нея има от вас- общинските съветници, когато гласувахте програмата за управление", отговори ВиК-шефът.

Решението по тази докладна обаче се очаква да бъде върнато от Областния управител. Причината за това е, процедурата и редът, по който премина самото гласуване.

Print Friendly

5 Коментари на Тричленка ще рови във ВиК-Дупница, готви доклад за финансовото състояние

  1. Като го гледам този на снимката напет момък Владко от Тричленка са станали на Трихуйка.Владе от Тецо те отпраха че за нищо не ставаш кога и от там че те изритат

  2. Владимиров, Анин и Милушев – Тримата глупаци :D:D:D тия на вързано луче леб не могат да дадат 😀

  3. Помнете ми думата , Владимиров съвсем скоро ще е клиент на прокуратурата и ще свърши в кауша. Този мошеник е най-голямата измет в общинския съвет.

  4. А дано, но не си прав, Кацов и Коце са не по-малка измет, само са по-млади.

  5. наблюдател // 06.02.2015 в 0:19 // Отговор

    Спомням си тоя другар Милушев,че беше пребит от ВИС преди двайсетина годни. Питам се какви ли взаимоотношиния е имал с тях? На такива нямам доверие!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien