Тодор Вълчев няма да играе в „Марек Юнион-Ивкони“, преминава в Турция

Бившият капитан на "Марек Юнион-Ивкони" Тодор Вълчев няма да играе при шампионите от новия сезон. Той ще продължи кариерата си в турското първенство, като преговорите са финализирани и остава да бъде сключен договор. "От елитната дивизия на Турция имаше две оферти за него. Дадохме възможност на Тодор сам да прецени коя оферта да избере и той направи това. Знаете, че политиката на нашия клуб е да се съобразяваме изцяло с мнението на играчите и личните им условия. Имали сме изгодни за клуба оферти за играчи, но сме ги отказвали, тъй като момчетата са имали някакви претенции заради нивото на дадения отбор или първенство. Така процедирахме и с Вълчев и ще обявим отбора, след като бъде окончателно финализирано всичко", обясни пред zadupnitsa.com мениджърът на трикратните шампиони Людмил Найденов.

25-годишният Вълчев игра като преотстъпен в Тунис миналия сезон, но след като бе излъган с парите от местния Сфакс си стегна багажа и по средата на първенството се прибра в България.

Засега се очертава именно Вълчев да бъде единственият сигурен напускащ. "Питания имаше и има за почти всички основни играчи, но конкретни сериозни оферти липсват. Имали сме оферти, но с много ниски параметри за момчетата и нормално бе да ги отказват. Има достатъчно време, трансферите са отворен процес. Който не успее да подпише в чужбина, започва с нас на 1 септември в Сливница", лаконичен бе клубният началник.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien