„Светци“ излизат срещу волейболните хегемони от Дупница

Величков (10) не останал длъжен на националния ни разпределител.

Шампионът от Любителската волейболна лига Volley Mania ще се изправи срещу носителя на златните медали в Суперлигата Марек Юнион-Ивкони, информира Sportal. "Светците" ще премерят силите си с най-добрия български отбор от последните 4 години. "Непрекъснато се стремим към това да вдигаме нивото на лигата, както и да доставяме силни емоции за участниците в нея. Стъпка в тази посока е организирането на мач между шампионите при професионалистите и любителите", казаха от Volley Mania.

От лигата благодарят на ръководството на Марек Юнион-Ивкони в лицето на бившите национали Людмил и Найден Найденови, които посрещнаха радушно идеята. Датата на мача ще бъде определена допълнително, но ще е през есента. Светците станаха шампион в юбилейния десети сезон на Volley Mania. Това е втората титла за отбора от Берковица след 2009 г. Във финала Светците направиха зрелищен обрат от 0:2 до 3:2 срещу Металиченца пред пълните трибуни в зала "Васил Симов".

Шампионът от Любителската волейболна лига Volley Mania ще се изправи срещу носителя на златните медали в Суперлигата Марек. Светците ще премерят силите си с най-добрия български отбор през есента. "Непрекъснато се стремим към това да вдигаме нивото на лигата, както и да доставяме силни емоции за участниците в нея. Стъпка в тази посока е организирането на мач между шампионите при професионалистите и любителите", казаха от Volley Mania. От лигата благодарят на ръководството на Марек в лицето на бившите национали Людмил и Найден Найденови, които посрещнаха радушно идеята. Датата на мача ще бъде определена допълнително, но ще е през есента. Светците станаха шампион в юбилейния десети сезон на Volley Mania. Това е втората титла за отбора от Берковица след 2009 г. Във финала Светците направиха зрелищен обрат от 0:2 до 3:2 срещу Металиченца пред пълните трибуни в зала "Васил Симов".

 

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=546244

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien