СТРЕС! С УЖАСЯВАЩИ КЛЕТВИ осъмна Дупница, видели тайнствена жена (СНИМКА)

Цяла Дупница осъмна с ужасяващи клетви, привличащи погледите на втрещените минувачи по улиците. Екипът на zadupnitsa.com видя на 6 места разлепени стресиращите плакати с ужасяващата клетва на едни от най-централните места – жк "Бистрица", пл "Свобода", Минчов площад, Военна болница, Развесена върба, като със сигурност има разлепени и на други места в града. "Молим Бога, Този който ни къса некролозите, Петровден в ковчег да го посрещне!", е клетвения текст, който е отпечатан с черни букви на големите афиши. Най-много са разлепени в жк "Бистрица"-поне дузина, а на 5-6 се натъкна наш екип в централната част на града. Мнозиина дупничани коментираха видимо стресирани от прочетеното и правеха различни догадки за случилото се и причината.

Наблюдателен гражданин сподели, че ужасната клетва е дело на тайнствена жена около 50-те, но последната дума за разкриването й се очаква да има полицията. В същото време, служителки от временната заетост категорично отказваха да почистват разлепените афиши видимо уплашени от клетвата.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на СТРЕС! С УЖАСЯВАЩИ КЛЕТВИ осъмна Дупница, видели тайнствена жена (СНИМКА)

  1. Това като ги видех вчера на нашата улица и изтръпнах. Еба си гадоста

  2. Трябва да си наистина изтрещял за да направиш подобна ужасия

  3. Пламене,това не е жена,а мъж.Продаваше вестници на спирката на ГУМ.Никролозите са на съпругата му,която е починала пред година и ги къса негов съсед.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien