Стотици курортисти атакуваха Сапарева баня

Сградите в Дупница се отоплявали от...гейзера в Сапарева баня???

Изключително голям брой курортисти "нападнаха" Сапарева баня в тези почивни дни, видя zadupnitsa.com. Хотелите и домовете за гости са пълни, а улиците са буквално задръстени от автомобили на туристи. 6-те дни почивка дадоха възможност на мнозина българи да направят миниваканция. "Такъв наплив на туристи не съм виждала досега. Вече работя по 11-12 часа. Да се надяваме, че нашия град ще се превръща все повече в атрактивна туристическа дестинация, а това ще даде възможност на повече местни да развиваме успешен бизнес", сподели собственичка на магазин за дрехи на централната улица.

Най-голямата атракция си остава гейзера, като всеки, който минава покрай него, може да забележи десетки туристи, които да "газят" във водата и да правят фотоси. Басейните, спокойствието и все още нормалните цени, правят куртотното градче привлекателно за мнозина. "Избирахме между Сандански, Огняново и Сапарева баня. Но почивката тук ни излезе два пъти по-евтино, ако бяхме избрали някой от другите два варианта. Освен това е спокойно, въздухът е чист, а и липсва глъчката. Само времето ни попречи да се качим до 7-те езера, но следващия път. Чисто е, спокойно, но липсва избор на ресторанти и механи в стар стил", коментираха впечатленията си семейство от Пловдив, дошло да отпочине в Сапарева баня.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Стотици курортисти атакуваха Сапарева баня

  1. Наистина от няколко месеца има огромен приток на туристи. За съжаление праваи са хората че нямаме хубави ресторанти но това е поради липсата на готвачи. Хората се отказаха да ходят на Паничище където нито услугите са много добри нито яденето е като хората а цените са като на Банско и затова предпочитат да спят в Сапрева баня. Имате 6 стаи които даваме и няма събота и неделя да не са пълни

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien