Стартираха покриването на кооперативния пазар в Дупница, вече няма да ни „тече на главите“

Ремонтът на покрива на зеленчуковия пазар в Дупница вече тече. Ремонтните дейности на покривната част на тържището се извършват от „Специалремонт 2015“ ЕООД. Стойността на поръчката е 38 600,88 лева. До края на месеца, ако метеорологичните условия го позволяват, той ще бъде изцяло покрит, като фермите вече се монтират. "Още миналата година анонсирахме това си намерение. Имах жалби от търговци, а и в лични разговори с тях, се оплакаха, че особено в дъждовния сезон откритите части създават проблеми, както за тях, така и за гражданите. И напълно споделям мнението им. Със затварянето на покривната конструкция не само, че ще се подобрят условията за търговците и купувачите, но и ще подобрим визията", коментира инж.Чимев.

Не е тайна, че пазаруването на пазара си бе цяла одисея в снежните и дъждовните дни, защото докато продавачите обслужват клиентите, получават и "теч на главите". Някои търговци дори монтираха брезенти и найлони, за да ограничат "безплатното къпане", но това не само, че разваляше визията, а и не дава нужния резултат.

Print Friendly

1 Коментар на Стартираха покриването на кооперативния пазар в Дупница, вече няма да ни „тече на главите“

  1. Кой па пазарува там, като има Лидл и Кауфланд? За чий ще ходя на пазара, на некакви кисели продавачи и продавачки да им търпя фасоните, щото си мислят, че си им длъжен с нещо?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien