Стартира монтирането на нови автобусни спирки в Дупница

 Монтирането на нови автобусни спирки в Дупница вече започна.

 Новите стоянки ще бъдат 13 на брой, като се очаква всички да бъдат поставени на предвидените места до края на месеца.

 При старата автогара вече бяха монтирани допълнителни спирки към сегашните, тъй като там в пиковете часове се натрупват много пътници. Особено през есенния и зимен сезон, когато има валежи, навесите не достигат. Допълнителна конструкция ще бъде монтирана и при ГУМ, поради същата причина. 
DSC00243
 Освен гореспоменатите, конструкции ще бъдат разположени още в района на СБА в посока Крайници и обратно, в квартал "Горна махала" в посока Самораново, на ул “Венелин”, две при ОУ „Св.св.Кирил и Методий”, на ул “Св.Иван Рилски” (срещу ресторант "Седемте рилски езера") и в района на "Тихия кът".

 Припомняме, че конструкциите бяха договорени от кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев при сключването на договора с "Булгартабак Трейдинг" за павилионите за продажба на вестници и дребна търговия. Според специалисти в ценообразуването на подобен род конструкции, това реално спести от общинския бюджет между 40 000 и 50 000 лева.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

1 Коментар на Стартира монтирането на нови автобусни спирки в Дупница

  1. Браво браво Кое си е убаво си е убаво. Ама и при нас у Самораново да ни турите спирка, че тоя непрокопсан кмет не прави нищо. Толкова е глупав че дори не може да се говори с него

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien