Спрягат дупничанката Радослава Чеканска за зам.губернатор

Виктор Янев (най вляво) ще изслушва дупничани.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин официално представи новия губернатор на Кюстендил Виктор Янев. "Той е доказал, че е добър администратор, коректен човек, който се грижи за благополучието на нашия регион. Има достатъчно авторитет и познанства в цялата област. В бъдеще ще разчитаме на неговата компетентност и познания", заяви при представянето на новия областен управител Кирил Калфин. Депутатът подчерта, че това, което ще се постигне и е постигнато до момента в областта, е благодарение на сътрудничеството, взаимното разбиране и най-вече приемствеността. Народният представител изрази надежда, че Кюстендилският регион ще достигне развитието на общини като Варна и Бургас, възползвайки се от близостта си до София.

"Като човек, който е работил дълго време в администрацията разбирам отговорността и сериозността на този пост. Естествено, че ще има определена приемственост по отношение на приоритетите в региона", заяви Виктор Янев. Той подчерта, че ще се придържа в работата си към целите на Европейската стратегия 2020. "Съвсем отговорно поемам поста. Ще дам всичките си професионални качества, които притежавам, за да бъде реализирана добре държавната политика и на местно ниво. Благодаря и за доверието на ПП ГЕРБ, но знам, че това доверие трябва да бъде подкрепено с много, много работа", каза още Виктор Янев.

chekanskaВиктор Янев бе утвърден за областен управител с решение на Министерския съвет миналата седмица. Той бе заместник-кмет по хуманитарните дейности на Община Кюстендил. Янев е и председател на общинската структура на ГЕРБ – Кюстендил.

До няколко дни трябва да станат ясни и двамата му заместници. Едно от най-спряганите имена е това на дупничанката Радослава Чеканска. Тя бе вече заместник по времето на Владислав Стойков и натрупа сериозен административен опит. Най-вероятно тя отново ще се завърне в областната администрация.

zadupnitsa.com

Print Friendly

2 Коментари на Спрягат дупничанката Радослава Чеканска за зам.губернатор

  1. стига с този кюстендилдки регион.дупница има бъдеще в друга форма и структура на развитие.уважаеми местни политици запознайте се с фактите от историята…

  2. Прав си, ама на нашите лидери преките им партийни началници са там/в така наречената областни организация/ и те трябва да им се подчиняват и подмазват за да получат някакво малко кокалче.Не ги интересува друго, още по-малко Дупница или Дупнишки край, или региони и т.на т.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien