СНИМКИ: Улица „Цар Освободител“ в Дупница се превърна в река. Спешна комисия оглежда за проблеми след проливните дъждове

DSC01566 В истинска мъка се превърна шофирането по един от главните пътища в града, а именно улица „Цар Освободител“. В участъка от старите гробища до Наковия мост събраното количество вода от дъждовете бе толкова голямо, че приличаше на малка река. Шофьорите намаляваха скоростта и преминаваха с повишено внимание.

Спешна комисия с председател Крум Милев пък бе определена от кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев преди час, съобщиха от пресцентъра на кметството.

Комисията започна веднага оглед на всички места, където е възможно да се създадат проблеми от проливните дъждове.

В нея влизат и служители от отделите „Строителство“ и „Екология“, които започнаха обиколки на речните корита на територията на града.

„Имаме до момента подаден един сигнал за паднал клон в района на „Развесена върба“. Колегите обикалят в момента всички реки и водоеми. Уведомили сме и кметовете и кметски наместници да направят оглед, както и веднага да връщат сигнали, ако има подадени такива към тях. В готовност сме да реагираме веднага, където има проблем“, заяви Милев.

Гражданите могат да подават сигнали на 0879 523 474 денонощно.

Димитър ИКОНОМОВ

DSC01564

DSC01565
 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien